Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică ar avea un motiv ascuns în spatele atacurilor la adresa lui Edi Iordănescu: ”Românul s-a născut nemulţumit, are multe necazuri” | EXCLUSIV

Şumudică ar avea un motiv ascuns în spatele atacurilor la adresa lui Edi Iordănescu: ”Românul s-a născut nemulţumit, are multe necazuri” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de România cu Belarus, MM Stoica i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu, în legătură cu criticile primite, şi a făcut o sugestie interesantă în legătură cu atacurile lui Marius Şumudică la adresa selecţionerului.

România a debutat cu dreptul în aceste preliminarii, cu două victorii din primele două meciuri, chiar dacă poate fi argumentat că naţionala ar fi trebuit să câştige mai autoritar jocurile.

”Tricolorii” au fost atacaţi de mai multe persoane pentru faptul că nu au reuşit să se impună cu un scor mai autoritar, Marius Şumudică fiind unul dintre cei mai vocali critici.

”Românul s-a născut nemulţumit, are multe necazuri”

Antrenorul lui Al Raed a ţinut un discurs foarte dur la adresa echipei naţionale, la care Edi Iordănescu a refuzat să răspundă, atunci când a fost întrebat, în urma meciului cu Belarus.

În direct la Orange Sport, MM Stoica a afirmat că selecţionerul a procedat corect şi a dezvăluit că speră că acesta va continua pe aceeaşi linie, de a ignora atacurile.

În plus, făcând referire la Marius Şumudică, managerul general al vicecampioanei a sugerat că acesta ar avea un motiv ascuns în spatele criticilor, anume că este nemulţumit că nu este el selecţioner.

Când FRF îşi întocmise lista şi demarase căutările pentru înlocuitorul lui Rădoi, Şumudică a şi afirmat public că este deranjat că nu a fost el luat în calcul.

Şumudică ar avea un motiv ascuns în spatele atacurilor la adresa lui Edi Iordănescu

Dă prea mare importanţă luărilor de poziţie ale unora sau altora. Românul este neam de 'hateri', românul s-a născut nemulţumit, românul are multe necazuri.

Laudă după ce se îndeplineşte un obiectiv. În 20 de ani, am întâmpinat numai şi numai... nu am văzut să scrie cineva de bine, dar asta e situaţia, te obişnuieşti cu ideea.

Sigur că e o presiune mare. Eşti antrenorul cel mai expus, clar, eşti selecţioner, eşti cel mai expus. Şi unii exagerează pentru că aşa sunt formaţi poate şi pentru că şi-ar fi dorit poziţia ta.

Şi normal să scoate în evidenţă aspectele pozitive. Au fost aspecte negative, jocul a suferit, şi cu Andorra, şi acum, dar rezultatele sunt foarte bune.

Eu, unul, zic că suntem bine şi e bine dacă merge pe linia asta (n.r. să nu răspundă criticilor), nu trebuie un selecţioner revanşard, chiar nu trebuie, pentru că nu are nicio importanţă.

Un om vorbeşte, a doua zi se scrie, se mai comentează într-o emisiune şi s-a terminat, până în iunie, nimeni nu te mai bate la cap. În iunie e prima întrebare şi în septembrie a doua”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare