Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri despre meciul România - Islanda, când Stoichiţă a provocat furia lui Rădoi! Ce a făcut atunci directorul tehnic al FRF: ”Nu ne-a picat bine” | EXCLUSIV

Dezvăluiri despre meciul România - Islanda, când Stoichiţă a provocat furia lui Rădoi! Ce a făcut atunci directorul tehnic al FRF: ”Nu ne-a picat bine” | EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a vorbit despre incidentul petrecut în urmă cu un an şi jumătate, la meciul România - Islanda 0-0, când directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a strigat indicaţii la jucătorii echipei naţionale, spre nemulţumirea lui Mirel Rădoi.

În urmă cu un an şi jumătate, în prenultimul meci din preliminariile pentru Cupa Mondială, România primea vizita Islandei, într-un meci de totul sau nimic.

O victorie cu Islanda şi una în ultima etapă, cu Liechtenstein, ar fi asigurat locul ”tricolorilor” la baraj, dar, desigur, jucătorii pregătiţi atunci de Mirel Rădoi nu au reuşit să treacă de nordici.

”Nu ne-a picat bine”

În urma acelui meci a erupt un scandal şi între Mirel Rădoi şi Mihai Stoichiţă, fostul selecţioner fiind revoltat că directorul tehnic al FRF a strigat indicaţii la jucătorii în timpul meciului.

Rădoi nu a mai stat mult la naţională, părăsindu-şi postul chiar după meciul cu Liechtenstein, în timp ce Mihai Stoichiţă este în continuare în funcţie.

Invitat în studioul Orange Sport chiar în ziua în care au apărut acuzaţii că directorul tehnic al FRF ar face legea la loturile de juniori, Nicolae Dică i-a luat apărarea lui Stoichiţă.

Antrenorul lui CS Mioveni consideră că acel incident a fost unul izolat şi a dezvăluit că Mihai Stoichiţă şi-a cerut scuze ulterior pentru comportamentul său.

Antecedentul lui Mihai Stoichiţă

Nu mai ştiu la ce meci (n.r. 0-0 cu Islanda, în noiembrie 2021), dar foarte puţin... nu a fost ceva să... a fost singura întâmplare. Nu ne-a picat bine, dar nu a fost ok. Nea' Mihai a spus după că a greşit vizavi de noi acolo.

Ştia clar că... a fost ca o încurajare pentru jucători, nu a fost ceva... eu am fost şi la meciul ăla la juniori, era genul cu <<bravo>>, spun ce auzeam eu. Nu mă refer la schimbări.

Mă refer când mergeam la juniori. Nea' Mihai îl auzeam strigând <<bravo, copile, bravo, nu ştiu ce, bine ai făcut aia, bine te-ai dus acolo>>, adică lucrurile astea le auzeam eu când mergeam acolo la meciuri.

De schimbări, nu ştiu, că spune că îi spunea lui X şi X se ducea şi spunea antrenorului, asta nu ştiu, dar eu spun că încurajări am auzit, într-adevăr”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: mihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare