Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ciuda acuzaţiilor incredibile lansate la adresa FRF, Cătălin Cîrjan tot ar fi dorit la naţională: ”De ce să nu fie chemat? E talentat” | EXCLUSIV

În ciuda acuzaţiilor incredibile lansate la adresa FRF, Cătălin Cîrjan tot ar fi dorit la naţională: ”De ce să nu fie chemat? E talentat” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în ziua apariţiei interviului incendiar acordat de Cătălin Cîrjan (20 de ani), consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, l-a acuzat pe fotbalistul lui Arsenal că minte prin acuzaţiile sale, dar a afirmat că acesta rămâne şi aşa în vizorul echipelor naţionale.

Miercuri, un inteviu incendiar cu Cătălin Cîrjan a apărut în spaţiul public, prin care jucătorul de 20 de ani lansa o serie de acuzaţii serioase la adresa FRF, în special în legătură cu Mihai Stoichiţă.

Fotbalistul lui Arsenal susţine că directorul tehnic al federaţiei face legea la loturile de juniori şi că, de fapt, convocările nu se fac pe merit, ci pe relaţii şi pile.

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin l-a acuzat pe Cîrjan că a oferit declaraţii mincinoase, dar, întrebat dacă acesta ar mai meritat convocat, în contextul în care ar minţi, a spus <<de ce nu?>>.

În ciuda acuzaţiilor incredibile lansate la adresa FRF, Cătălin Cîrjan tot ar fi dorit la naţională

Va rămâne în continuare monitorizat de FRF, pentru că e un jucător talentat şi lumea din departamentul de scouting cunosc această mentalitate a părinţilor. Şi unii dintre ei insistă să facă anumite lucruri pe care, la un moment dat, ar putea ajunge să le regrete.

Îmi e foarte greu să cred că şi dacă ai confunda un jucător sau nu l-ai recunoaşte, nu ai spune <<stai, mă, că nu vreau să dau mâna cu tine>>. Cu un copil de 16 ani... îmi vine greu să cred.

Dar îmi vine uşor să cred că un copil de 20 de ani, care, poate, e influenţat mult prea mult şi într-un sens mult prea împotriva echipei naţionale de cineva să aibă astfel de reacţii.

”De ce să nu fie chemat?”

Încă o dată, pentru mine, sunt de înţeles lucrurile astea şi m-aş bucura ca toată starea asta a lui de frustrare să se transforme în dorinţa de a arăta când vine la un lot al României, oricare ar fi el, <<vă arăt eu cine e Cătălin Cîrjan>>.

(n.r. ar mai trebui chemat după declaraţiile astea?) Bineînţeles! De ce să nu fie chemat? Ai văzut declaraţiile lui Dobre? Că nu mai vine la echipa naţională, că nu ştiu ce...

Dacă ai un selecţioner care înţelege cum gândesc copiii la o anumită vreme...”, a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cătălin cîrjan 

viewscnt
Articole similare