Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial al FRF îl acuză pe Cîrjan că minte în privinţa lui Stoichiţă! Ce s-ar fi petrecut, de fapt, la meciul la care acesta ar fi dictat schimbările | EXCLUSIV

Un oficial al FRF îl acuză pe Cîrjan că minte în privinţa lui Stoichiţă! Ce s-ar fi petrecut, de fapt, la meciul la care acesta ar fi dictat schimbările | EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în ziua apariţiei interviului incendiar acordat de Cătălin Cîrjan (20 de ani), consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, l-a acuzat pe jucătorul lui Arsenal că minte în privinţa directorul tehnic al federaţiei, Mihai Stoichiţă.

Miercuri, după finalul meciurilor echipelor naţionale, un interviu incendiar cu Cătălin Cîrjan a apărut în spaţiul public. Mijlocaşul lui Arsenal a făcut o serie de dezvăluiri despre echipele naţionale de juniori şi FRF.

Unul dintre cele mai scandaloase evenimente povestite de ”tricolor” a avut loc în urmă cu mai mulţi ani, la prima sa acţiune la echipa naţională, când a făcut cunoştinţă cu Mihai Stoichiţă.

”Sunt multe neadevăruri în toate spusele astea”

Directorul tehnic al FRF a fost acuzat de jucătorul lui Arsenal că îi dicta schimbările lui Costel Enache, antrenorul lotului U15 al României în acea vreme. În plus, Cîrjan a afirmat că Stoichiţă s-a întors de la acea acţiune, de la Piatra Neamţ, cu părinţii a doi copii care jucau la U15.

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin l-a acuzat pe Cătălin Cîrjan că minte în privinţa directorului tehnic al FRF, dezvăluind că el ar fi mers şi ar fi revenit cu Mihai Stoichiţă de la acea acţiune.

De asemenea, consilierul lui Răzvan Burleanu a afirmat că schimbările sunt deja plănuite la astfel de meciuri, iar că Stoichiţă nu dicta nimic.

Vochin îl acuză pe Cîrjan că minte în privinţa lui Stoichiţă

Sunt multe neadevăruri în toate spusele astea. Ghinionul lui că eu am fost acolo la toate evenimentele de care vorbeşte. Ţin minte că, la Piatra Neamţ, la acea acţiune, Stoichiţă era la prima acţiune ca director tehnic.

Şi am fost împreună cu maşina, de la Bucureşti la Neamţ, şi ne-am întors. Şi eu nu am niciun copil care să joace la... din punctul ăsta de vedere, nu are dretpate. El a fost monitorizat de când juca la Viitorul Domneşti, avea 14 ani, era un jucător talentat, care marca.

A fost selectat la lotul de 2002, erau pe postul lui el, Pitu, care nu avea cetăţenie română atunci, e născut în Germania, şi mai era un jucător talentat, de la Juniorul Bucureşti.

Procedura era următoarea, antrenor era Costel Enache, trebuiau prezentaţi primii 22 pe post. Cîrjan era pe doi pe postul lui. Intră în primul meci primii 11 pe post, apoi intră următorii, asta era procedura la primul meci al fiecărui selecţioner.

Pitu nu avea drept de joc, l-a băgat în prima repriză pe cel care era primul, îmi scapă numele, un jucător de la Juniorul, care fusese la academia Hagi, iar după pauză l-a băgat pe Cîrjan.

A intrat foarte bine în meci, după 10 minute, a marcat golul egalizator, s-a terminat 1-1 meciul. Următorul meci, a jucat titular, asta a fost prima întâmplare”, a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cătălin cîrjan 

viewscnt
Articole similare