Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înşelătorie incredibilă în numele lui Becali! Metoda prin care s-au furat sume importante de bani: ”Bă, eşti nebun?”

Înşelătorie incredibilă în numele lui Becali! Metoda prin care s-au furat sume importante de bani: ”Bă, eşti nebun?”

FCSB

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă organizate la palatul său, Gigi Becali a dezvăluit că persoane neştiutoare sunt victimele unei înşelătorii făcute în numele său. Totul se petrece pe reţelele de socializare, vinovaţii fiind oameni care creează conturi care îl impersonează pe latifundiar.

Oficiail, averea lui Gigi Becali este estimată la în jur de 500 de milioane de euro, deşi Dumitru Dragomir susţine că patronul de la FCSB ar fi, de fapt, nu doar miliardar, ci şi cel mai bogat român.

În orice caz, latifundiarul are sume uriaşe de bani în conturi şi este unul dintre cei mai notorii oameni din întreaga ţară, renumite în anumite cercuri pentru actele de caritate pe care le-ar face.

”Bă, eşti nebun?”

Din pricina imaginii pe care o are Becali în ochii unei bune părţi a fanilor FCSB şi nu numai, aceştia pot deveni foarte uşor victime unor înşelătorii, iar chiar latifundiarul a povestit o astfel de întâmplare.

În mijlocul unui discurs despre reţelele de socializare şi efectelor negative pe care le au acestea asupra utilizatorilor, Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus o persoană cu care s-a interesectat la un moment dat.

Patronul FCSB susţine că persoana respectivă era convinsă că i se promisese că, dacă plăteşte câte 300 de euro lunar pentru a participa la ”tombola Becali”, va câştiga sute de mii de euro

Din păcate pentru omul în consecinţă, contul care îl contactase în privinţa acestei ”oportunităţi” nu îi aparţinea lui Gigi Becali, iar orice bani trimişi au fost pierduţi.

Înşelătorie incredibilă în numele lui Becali

 

Ce TikTok, mă, îmi trebuie mie TikTok? Eu fac, păi eu... nici TikTok, nici Facebook, nici cutare, ca să ştie şi lumea. Vine câte unul, <<dom'ne, că mi-ai zis că câştig nu ştiu câte sute de mii...>>.

A dat câte 300 de euro pe lună că... să participe la nu ştiu ce tombolă Becali. Am zis, <<băi, eşti nebun, n-am eu Facebook, Instagram, TikTok, nu mă interesează pe mine aşa ceva>>”, a dezvăluit Gigi Becali.

În cadrul conferinţei de presă, Gigi Becali vorbise şi despre noul antrenor al FCSB, Elias Charalambous, care a fost prezentat între timp de vicecampioană.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare