Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali şi reţelele sociale: ”Ştiţi cum sunt astea? Te captează şi pe urmă taca-taca-taca-taca! Ajungi la balamuc”

VIDEO | Gigi Becali şi reţelele sociale: ”Ştiţi cum sunt astea? Te captează şi pe urmă taca-taca-taca-taca! Ajungi la balamuc”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a recunoscut că a fost şi el curios să vadă care este treaba cu reţelele sociale, însă nu a fost deloc încântat de efectul acestora.

Gigi Becali a probat un cont de TikTok, însă a simţit rapid că devine încântat şi dependent de aplicaţia şi a decis să renunţe  rapid la ea.

Gigi Becali nu a fost încântat de TikTok: ”Nu-mi trebuie! Ajungi la balamuc”

În opinia sa, navigatul excesiv pe reţelele sociale produc mai mult rău, decât bine. În special celor tineri, care, în ultimii ani, au început să se afunde în depresie ”sprijiniţi” cu mintea-n reţelele sociale.

În plus, Gigi Becali a ţinut să tragă un semnal de alarmă cu privire la escrocii din mediul online. Omul de afaceri nu are conturi personale pe nicio platformă, iar oamenii ar trebui să fie cu băgare de seamă când văd numele său în aplicaţie. Să înţeleagă că este vorba de vreo înşelătorie.

Mi le dă mie un avocat. Ce TikTok, mă? Îmi trebuie mie TikTok. Ce e asta, mă? Păi da eu nu fac, nu mă interesează nici TikTok, nici Facebook, să ştie şi lumea. Că vine câte unul «Dom’ne, că mi-ai zis că, câştig nu ştiu câte sute de mii de euro. A dat câte 300 de euro pe lună, să participe la nu-ştiu-ce tombolă Becali».

Bă, eşti nebun? Nu am de astea, Instagram, Facebook, TikTok, nu mă interesează aşa ceva. Ce să fac cu ele? Ştiţi cum sunt astea? Dacă te uiţi la ele, ele după aia te captează şi pe urmă taca-taca, şi în loc să îţi faci treaba, taca-taca-taca-taca.

Numai pe el. Ia să vedem. Mi-a dat şi mie «Ia să văd cum e TikTok-ul ăsta şi mi-a dat… Alta, alta». Păi, bă, te face ăsta de te înnebuneşte, de te duci la balamuc. Şi după aia cazi în depresie, nu ai văzut? Cum cazi în depresie brusc? Cum cade în depresie tineretul? Se uită pe TikTok, vai de capul lor, nu îmi trebuie mie aşa ceva”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO: Gigi Becali, despre reţelele sociale

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare