Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a găsit o nouă denumire pentru Steaua, după decizia ÎCCJ: ”Băgaţi-o pe TikTok p-asta!”

Gigi Becali a găsit o nouă denumire pentru Steaua, după decizia ÎCCJ: ”Băgaţi-o pe TikTok p-asta!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a găsit ironic o nouă denumire pentru Steaua, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a întors la Curtea de Apel procesul pentru palmares.

Marţi, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au trimis spre rejudecare, la Curta de Apel, dosarul pentru palmaresul Stelei.

Primele două instanţe - Tribunalul Bucureşti şi Curtea de Apel - au dat dreptate Stelei, însă Înalta Curte a întors dosarul.

Gigi Becali, denumire ironică pentru Steaua: ”Luăm numele Steaua înapoi”

Decizia ÎCCJ a fost interpretată ca o mare victorie de către cei de la FCSB. Gigi Becali promite din nou că va reuşi să recâştige şi denumirea, deşi, în 2014, a pierdut definitiv marca Steaua, printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Gigi Becali este însă extrem de optimist şi a ironizat din nou Steaua, căreia i-a găsit şi o nouă denumire: Fotbal Club Talpan SB:

”Dacă palmaresul e al nostru, nu mai poate să spună nimeni că FCSB nu e Steaua. Dacă noi avem palmaresul, noi suntem Steaua. Noi avem o marcă notorie, ei o marcă înregistrată.

Apoi, putem să cerem şi noi prejudicii. Până luăm numele Steaua înapoi cred că mai durează 3 ani. Apoi, mai avem un proces prin care o să le anulăm noi lor marca Steaua.

Ei o să se numească Fotbal Club Talpan SB. Băgaţi-o pe TikTok pe-asta! (n.r. râde). Aşa o să spune, FCTS. Adică Fotbal Club Talpan S”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

FCSB n-a câştigat, de fapt, palmaresul, ci rejudecarea lui

Gigi Becali spune triumfător că a câştigat palmaresul Stelei, însă, în realitate, lucrurile stau cu totul diferit.

Prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie s-a stabilit că dosarul pentru palmaresul Stelei se rejudecă la Curtea de Apel, deoarece au existat vicii de procedură.

Până la o decizie definitivă, rămâne în picioare hotărâre Tribunalului Bucureşti, care susţine că Steaua deţine palmaresul pentru perioada 1947 - 2003, în timp ce FCSB are palmaresul din 2003 până în prezent.

Practic, până la o decizie definitvă la rejudecare, Steaua este deţinătoarea a 21 de titluri de campioană în Liga 1, 20 de Cupe ale României, o Cupă a Campionilor Europeni, Supercupa Europei şi 4 Supercupe ale României.

FCSB rămâne cu 5 titluri de campioană, 3 Cupe ale României şi două Supercupe.


 

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare