Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am rămas fără cuvinte”. Ce a spus Sorana Cîrstea după victoria incredibilă cu Sabalenka: ”E un pic neaşteptat, sincer”

”Am rămas fără cuvinte”. Ce a spus Sorana Cîrstea după victoria incredibilă cu Sabalenka: ”E un pic neaşteptat, sincer”

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea (32 de ani) a reuşit o nouă victorie colosală la turneul WTA 1000 Miami Open, după ce a trecut în sferturi Arina Sabalenka (24 de ani), a doua cea mai bine clasată jucătoare din ierarhia mondială a tenisului feminin.

”Am rămas fără cuvinte. E un pic neaşteptat, sincer”

Sorana Cîrstea, locul 74 WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de categorie WTA 1000 Miami Open, trecând în sferturi de belarusa Arina Sabalenka, locul 2 mondial.

Românca s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, după un meci în care a făcut dooar nouă greşeli neforţate, în timp ce adversara sa a avut 21.

În urma jocului, Cîrstea a oferit o primă reacţie şi a recunscut că este foarte fericită că a reuşit să obţină o victorie la care nici ea nu se aştepta neapărat.

Cred că am rămas fără cuvinte. Am venit aici ştiind că va fi un meci greu. Aryna loveşte atât de tare. Sunt foarte, foarte fericită cu prestaţia mea de astăzi. E un pic neaşteptat, sinceră să fiu.

Oamenii tot numără zilele, lunile, anii. Eu nu dau mare importanţă. Doar muncesc alături de Thomas Johansson. Am început colaborarea în decembrie şi cred că totul merge extraordinar. Nu mă definesc numerele. Doar rămân modestă şi merg mai departe.

A fost o atmosferă fantastică. M-am bucurat de public, de sprijin. Să văd steagurile româneşti… e special. Oriunde am juca, fanii români sunt alături de noi. A fost o zi grozavă pentru mine şi pentru toţi cei prezenţi”, a declarat Sorana Cîrstea.

Afla mai multe despre: sorana cîrstea 

viewscnt
Articole similare