Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Cîrjan a revenit după ce i-a auzit pe oficialii FRF! "Băieţilor le este teamă de răzbunarea lor. Lumea trebuie să afle: naţionala României nu mai e a României"

Cătălin Cîrjan a revenit după ce i-a auzit pe oficialii FRF! "Băieţilor le este teamă de răzbunarea lor. Lumea trebuie să afle: naţionala României nu mai e a României"

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul lui Arsenal, Cătălin Cîrjan (20 de ani), a revenit cu o nouă declaraţie, după ce a auzit ce au spus oficialii FRF despre situaţia tricolorului care a ales să rămână la clubulul londonez, decât să vină în lotul naţional.

După ce a produs o undă de şoc cu declaraţiile sale la adresa mai multor oficiali FRF, Cătălin Cîrjan a revenit, pentru Playsport, cu răspunsuri la reacţiile lui Mihai Stoichiţă, Emil Săndoi şi Andrei Vochin. 

"Am auzit ce au spus domnii Stoichiţă, Săndoi şi Vochin. Sunt multe lucruri neadevărate în ce au zis. Au făcut-o intenţionat pentru a deturna totul în favoarea dumnealor. Au negat lucruri evidente pentru toată lumea", şi-a început intervenţia fotbalistul lui Arsenal. 

Cătălin Cîrjan răspunde punctual reacţiilor oficialilor FRF

Despre meciul de la Piatra Neamţ, în urma căruia Andrei Vochin a infirmat că Mihai Stochiţă a plecat cu un părinte al unui jucător în maşină: "La un moment dat, la un semafor, i-am văzut cât se poate de clar. Toţi cei din maşina noastră pot confirma. Nu eu sunt mincinosul, domnule Vochin". 

Andrei Vochin a spus că mijlocaşul Cătălin Cîrjan a beneficiat de expunere pentru transferul la Arsenal prin echipele naţionale under: "La ce meciuri? Că eu am două prezenţe la echipele de juniori, cea de la Piatra Neamţ la U15 şi cea cu Italia de la U16, despre care am vorbit ieri! A mai spus şi că eu am ajuns la Arsenal datorită faptului că m-au observat la echipa naţională. E total fals. Nici nu aveau cum să mă vadă acolo, până să plec la Londra participasem doar la U15 la meciurile cu Moldova şi n-a fost nimeni de la Arsenal acolo. Ei m-au văzut în Liga a 3-a, la Domneşti – Olteniţa, meci disputat pe terenul din Buftea". 

Despre tăcerea cerută de Mihai Stoichiţă la o schimbare făcută la lot de directorul tehnic al FRF: "Domnul Stoichiţă spune că nu i-a făcut tatălui meu semnul cu fermoarul la gură de care povesteam, dar vă rog să-l întrebaţi pe domnul Oprişan, el vă poate confirma. Era chiar lângă tatăl meu. Domnul Rădoi e tot mincinos, aşa cum sunt eu? Mai ţineţi minte şi când l-a înjurat pe domnul Mutu, după un meci? Să mai zic?"

Despre faptul că n-a onorat prezenţa la naţională, la meciurile cu FC Argeş şi Steaua, dar a preferat să plece cu Arsenal într-un turneu în Dubai, deşi erau în date diferite: "Mă aflam în cantonament cu toţi cei de la prima echipă, a şi fost un test cu Watford înainte de a se decide lotul care urma să plece în Dubai. Dacă eu plecam de la Arsenal atunci pentru a juca împotriva lui FC Argeş şi a Stelei, practic mă autoexcludeam din lot. De asta am şi zis că nu am refuzat naţionala, ci doar am cerut să fiu înţeles". 

Despre delegaţia FRF care a venit la baza lui Arsenal, pentru a-l urmări pe Cătălin Cîrjan: "S-au ales cu o excursie frumoasă, poze pe Instagram şi o evidentă stare de bine, în timp ce eu am rămas să fiu monitorizat în continuare fără niciun rezultat concret. Eu prefer să fiu monitorizat de românii de bine, care au înţeles că atunci când ai un jucător în lotul echipei care conduce cel mai bun campionat din lume trebuie să-i dai o şansă în naţionala U21".

Cătălin Cîrjan acuză tratamentul de la loturile FRF: "Declaraţiile de săptămâna trecută ale părinţilor lui Caragea de la Sassuolo le-aţi citit? Au zis că nu mai vine băiatul lor la lot cât timp e Mogoşanu selecţioner. Pe Caragea nu-l cunosc, dar îl ştiu pe Luca Popa de la Venezia. A fost supus la acelaşi tip de tratament, cu abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis ei. Şi ca el mai sunt şi alţii. Îi sfătuiesc să nu se mai lase umiliţi, lumea trebuie să afle că e aşa cum am spus: naţionala României nu mai e a României! Ştiu că am o situaţie privilegiată în comparaţie cu alţi jucători români, eu pot vorbi deschis. Băieţilor le este teamă de răzbunarea lor, dar mie şi familiei mele nu ne e frică decât de Dumnezeu. Am spus adevărul şi îl vom spune indiferent de situaţie", a încheiat Cătălin Cîrjan, pentru Playsport

VIDEO | Andrei Vochin a venit cu explicaţii, la Orange Sport, după acuzaţiile lui Cătălin Cîrjan

Afla mai multe despre: catalin cirjanandrei vochinechipa nationalaarsenal,  

viewscnt
Articole similare