Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Val de plecări de la echipa din Superligă! Primii fotbalişti cu care se începe revoluţia din lot. "Mulţi nu au ce căuta în Liga 1"

Val de plecări de la echipa din Superligă! Primii fotbalişti cu care se începe revoluţia din lot. "Mulţi nu au ce căuta în Liga 1"

Superliga

Comentarii

Echipa din Superligă cu cea mai slabă formă în acest moment al sezonului ar fi decis primele plecări. După ce în urmă cu câteva săptămâni finanţatorul clubului a criticat jucătorii, la scurt timp au apărut şi primele nume de care gruparea se va despărţi.

Revoluţie în lotul unei echipe din Superligă? Care ar fi primele plecări după ce finanţatorul i-a făcut praf pe jucători

Cluburile din Superligă îşi conturează strategia pentru ultima parte a sezonului, dar iau în calcul şi ce vor face în vară, atunci când perioada de mercato se va deschide. 

Deja, primele informaţii au apărut din lotul lui FC Argeş, echipa care a decăzut de la un sezon la altul. După ce a evoluat în play-off, clubul piteştean a ajuns în zona retrogradării acum, situaţie în care a ajuns cu Marius Croitoru. Acesta a fost criticat aspru de Viorel Tudose, finanţator şi membru în Consiliu de Administraţie al lui FC Argeş. 

În ultimele ore, Argesulonline.ro a anunţat "lista neagră" de la FC Argeş, iar aceasta începe chiar cu fiul fostului antrenor. 

De altfel, surse din cadrul clubului ar fi transmis sursei citate faptul că primele trei, patru plecări sunt programate, în vară. 

David Marian Croitoru, mijlocaş de 19 ani, a bifat doar 11 minute în acest sezon şi FC Argeş vrea să se despartă de el. Antrenorul Marius Croitoru a fost cel care şi-a adus fiul pe la fiecare echipă pe care a antrenat-o, inclusiv la FC Botoşani şi U Craiova 1948. 

Alt jucător care nu va fi păstrat din vară este Geani Creţu. Împrumutat de la Dinamo Bucureşti, fotbalistul de 23 de ani a evoluat mai mult, în 18 meciuri, dar nici el nu l-a convins pe antrenorul recent instalat, Bogdan Argeş Vintilă. 

Fundaşul central Claudiu Moisie, în vârstă de 22 de ani, este un alt fotbalist care n-a convins în lotul piteştenilor şi care ar putea pleca în vară. 

Acţionarul de la FC Argeş recunoştea că s-a greşit cu anumiţi jucători

Conform declaraţiei lui Viorel Tudose, la FC Argeş s-ar putea produce un şoc în vară la nivel de lot. 

"Am greşit în vară, dând credit unor jucători aduşi cu surle şi trâmbiţe, pe bani foarte mulţi. Nu au confirmat. Ne-am asumat această greşeală, deşi partea tehnică trebuie să şi-o asume. 

Problema e la jucători, la valoarea lor. Mulţi nu au ce căuta în Liga 1, dar trebuie s-o scoatem cu ei la capăt. Nu avem altă soluţie. Mă refer la jucătorii care nu sunt în lot. Noi avem aproape 30-35 de jucători. Lotul are 21-22 de jucători. Restul nu au ce căuta în prima ligă", spunea conducătorul de la FC Argeş

FC Argeş e penultima în play-out-ul Superligii, cu 14 puncte, şi e văzută de Basarab Panduru drept o candidată serioasă la retrogradare, din cauza lotului de jucători. 

Afla mai multe despre: plecari fc argesfc argesdavid croitorusuperligabogdan arges vintiladavid croitoru 

viewscnt
Articole similare