Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Renegatul” Daniel Boloca poate prinde transferul carierei. O forţă a Italiei a pus ochii pe el

”Renegatul” Daniel Boloca poate prinde transferul carierei. O forţă a Italiei a pus ochii pe el

Serie A

Comentarii

Mijlocaşul italian de origine română Daniel Boloca (24 de ani), de la Frosinone (Serie B), se află în vederile lui Lazio Roma şi ar putea face subiectul unui transfer răsunător în vară.

Potrivit presei din Italia, Lazio Roma s-a resemnat cu gândul că îl va pierde pe sârbul Sergej Milinkovic-Savic, dorit de marile puteri ale Europei. 

Romanii i-au promis ”marea cu sarea”, ani la rând, însă nimic nu s-a concretizat, iar mijlocaşul sârb pare decis să schimbe aerul cu prima ocazie.

Daniel Boloca, dorit la Lazio Roma

În cazul despărţirii de Milinkovic-Savic, conform ”Sport Italia”, Lazio Roma are pe lista de priorităţi trei mijlocaşi, cu şanse real de a-i transfera pe toţi.

Primul dintre ei este şi cel mai scump, polonezul Piotr Zielinski de la Napoli, cotat undeva la 40 de milioane de euro. 

Cel de-al doilea este Daniel Boloca, fotbalistul cu o prezenţă naţionala României, dar care numai vrea să se prezinte sub ”tricolor”, fiind gata să evolueze pentru Italia, dacă i se va oferi oportunitatea. 

Cel de-al treilea mijlocaş este portughezul Gedson Fernandes de la Beşiktaş, cotat la 9 milioane de euro de transfermarkt.de.

Italienii anunţă că Lazio se gândeşte serios să renunţe la mijlocaşii Toma Basic şi Marcos Antonio în vară, aşa că sunt şanse foarte mari ca Gedson şi Boloca să ajungă la Roma, indiferent de ce se va întâmpla cu Milinkovic-Savic şi Zielinski.

Boloca, în cantonamentul Italiei

În luna decembrie a anului trecut, la doar câteva săptămâni după ce debutase pentru România, Daniel Boloca a acceptat să meargă într-un cantonament centralizat alături de naţionala Italiei, condusă de Roberto Mancini.

Selecţionerul ”Azzurri” a convocat mai mulţi jucători tineri, din străinătate şi din Serie B, pe care îi consideră promiţători, pentru a-i vedea cu ochii săi.

Daniel Boloca nu a fost convocat de Mancini la prima acţiune a Italiei din 2023 şi, cel puţin în acest moment, sunt şanse mici să debuteze pentru Italia, din postura jucătorului din Serie B.

Afla mai multe despre: bolocalazio romafrosinone 

viewscnt
Articole similare