Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Marin, despre situaţia lui Daniel Boloca: ”O a doua şansă, la nivelul ăsta, mai greu! Nu te duci, te-ntorci, stai aşa...”

Marius Marin, despre situaţia lui Daniel Boloca: ”O a doua şansă, la nivelul ăsta, mai greu! Nu te duci, te-ntorci, stai aşa...”

Fotbal

Comentarii

Marius Marin (24 de ani) consideră că răzgândirea lui Daniel Boloca, cel care a optat, într-un final, să reprezinte Italia la nivel de seniori, a fost decisivă şi nu mai sunt şanse de întoarcere.

După ce a bifat un meci pentru naţionala României, în partida amicală cu Moldova, Daniel Boloca a decis să meargă într-un cantonament al naţionalei Italiei, alături de Roberto Mancini şi alţi jucători italieni de perspectivă, din Serie A şi Serie B.

Marius Marin, ”mesaj” către Daniel Boloca

Într-un interviu acordat celor de la prosport.ro, Marius Marin a declarat că nu crede într-o variantă prin care Daniel Boloca să regrete alegerea făcută şi să se întoarcă alături de ”tricolorii” României.

”(Dacă Boloca te sună şi-ţi spune că a greşit optând pentru Italia, că s-a răzgândit şi ar vrea să joace iar pentru România. Ce-i spui?) Măi, o a doua şansă în viaţă e mai greu să o primeşti la nivelul ăsta! E adevărul! I-aş spune că e ca şi cum ai avea un copil. Îl ai pentru că ţi-ai dorit să îl faci şi să îl creşti. Nu te duci, te-ntorci, stai aşa… Nu se poate!”, a declarat Marius Marin pentru sursa citată.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Marin, conform transfermarkt.de.
  • 8 meciuri a adunat Marius Marin în naţionala de seniori a României

Daniel Boloca şi Marius Marin sunt adversari în Serie B. Echipa lui Boloca, Frosinone, este lider - cu 62 de puncte, în timp ce Pisa - unde sunt legitimaţi Marin, Moruţan şi Rus - este pe locul 5, cu 45 de puncte.

Afla mai multe despre: marius marinbolocaitaliaromania 

viewscnt
Articole similare