Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru e sigur! Echipa care "se duce spre Liga 2". Unde s-a rupt totul: "Eşti supărat că nu a dus echipa pe primul loc, dar cu el antrenor nu ajungeai în situaţia asta"

Panduru e sigur! Echipa care "se duce spre Liga 2". Unde s-a rupt totul: "Eşti supărat că nu a dus echipa pe primul loc, dar cu el antrenor nu ajungeai în situaţia asta"

Superliga

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru, Viorel Moldovan şi Constantin Zotta, au analizat echipa cu cea mai slabă formă din Superligă, la Minutul 91.

Echipa care oferă indicii clare că va retrograda direct în Liga 2: "Nu ai cum să rămâi în prima ligă cu aşa ceva"

Nu mai e nicio surpriză. FC Argeş a pierdut încă un meci în Superlig, cu U Cluj, scor 2-0, în Superligă, competiţie în care n-a mai câştigat din toamna trecută. 

FC Argeş a picat pe loc direct retrogradabil, cu 14 puncte, iar din etapa următoare poate fi depăşită şi de ultima clasată. CS Mioveni are 11 puncte, dar echipa din judeţul Argeş a recuperat serios. 

Basarab Panduru consideră că echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă este condamnată la retrogradarea în Liga 2. 

"FC Argeş cu tot ce face se duce spre Liga 2, cu jocul, cu tot ce se întâmplă acolo. Nu ai cum să rămâi în prima ligă, cu aşa ceva nu poţi bate Hermannstadt, Craiova. Nu mi se pare că au făcut ceva ca să iasă, asta nu mai e presiune, asta e o problemă. De unde vine lipsa asta de atitudine? De la cap, nu ştiu de la ce vine. La Piteşti mi se pare că unii fotbalişti au fost mereu în criză, au fost blocaţi şi au rămas blocaţi. 

Cu Prepeliţă nu ajungeau în situaţia asta, el a dus echipa în play-off, iar în al treilea an eşti supărat că nu a dus echipa pe primul loc. Nu ştiu ce aveau cu el şi Jean Vlădoiu (n.r. - fostul preşedinte). Părea omul capabil să facă treabă acolo", a declarat Basarab Panduru, care a fost completat de Viorel Moldovan.  

"Atitudinea! L-am văzut pe Jakolis venit de pe bancă, era aşa sictirit, parcă era  <<De ce mă bagă?>>", a spus fostul atacant al naţionalei. 

Constantin Zotta consideră că oficialii lui FC Argeş au făcut o alegere atipică la nivelul băncii tehnice, atunci când au făcut trecerea de la Costel Gâlcă, la Bogdan Argeş Vintilă. 

"Fără a-i lua meritele lui Vintilă, dar să fii în discuţii cu Gâlcă, să nu se realizeze ce doreşti, iar de pe cele mai înalte poziţii să ajungi la Bogdan Argeş Vintilă... Adică mi se pare o diferenţă prea mare", a spus fostul arbitru. 

Afla mai multe despre: basarab panduruconstantin zottaviorel moldovanfc argesu cluj fc argesliga 2 

viewscnt
Articole similare