Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură la început de play-off! Lui Petrescu i-a plecat încă un atacant de la CFR Cluj. "Nu vreau să mă gândesc la ce se va întâmpla"

Lovitură la început de play-off! Lui Petrescu i-a plecat încă un atacant de la CFR Cluj. "Nu vreau să mă gândesc la ce se va întâmpla"

CFR Cluj

Comentarii

În urmă cu câteva zile, acţionarul lui CFR Cluj, Nelu Varga, i-a anunţat pe cei din club să nu se grăbească în privinţa atacantului dorit la echipă. În cele din urmă, vârful cu trecut impresionant tot a plecat din Gruia, iar Dan Petrescu a tras semnalul de alarmă.

Atacantul dorit la CFR Cluj a plecat neaşteptat din Gruia. Dan Petrescu cere rapid un transfer

Dan Petrescu fără atacantul cu care CFR Cluj ar fi dat cel puţin o lovitură de imagine. Antrenorul a confirmat că brazilianul Jo (36 de ani) nu a fost păstrat şi a părăsit clubul, după perioada în care a fost testat. 

Deşi Nelu Varga anunţa că el va lua decizia finală şi că anunţul plecării brazilianului de la CFR Cluj a fost făcut în grabă, despărţirea tot s-a produs, câteva zile mai târziu. 

Conform informaţiilor din perioada petrecută în Ardeal, fostul atacant al lui Manchester City a fost supus unor teste care nu au fost pe placul său. De altfel, nici cei de la CFR Cluj n-au fost mulţumiţi de nivelul de pregătire al  jucătorului cu 20 de apariţii şi cinci goluri pentru naţionala Braziliei.

"Din câte ştiu eu, da (n.r. Jo a plecat din România). Am înţeles că nu s-a adaptat sau nu ştiu. Eu am vorbit doar în prima zi cu el.

A făcut două antrenamente cu preparatorul fizic, după care cred că cei de la club ştiu mai multe.

Mi-aş dori foarte mult un jucător de atac, dar nu cred că găsim jucători liberi. Nu vreau să mă gândesc la ce se va întâmpla când vor veni de la echipele naţionale jucătorii noştri", a declarat Dan Petrescu, înainte de meciul cu Rapid Bucureşti. 

În acest moment al startului de play-off, Dan Petrescu se poate baza pe postul de atacant central pe: Anton Maglica, Rangelo Janga, Emmanuel Yeboah şi Daniel Birligea. Gabriel Debeljuh nu doreşte să continue la CFR Cluj. 

CFR Cluj, doar remiză pe teren propriu cu Rapid Bucureşti, scor 2-2, la start de play-off în Superligă

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

CFR Cluj se află pe locul 2, cu 33 de puncte, iar Rapid este pe 5, cu 27 de puncte.

Meciul a avut parte şi de un moment controversat. În prelungiri, CFR Cluj ar fi putut câştiga, golul a fost anulat la VAR, iar liniile trasate au stârnit polemici

  • João Alves de Assis Silva este câştigător al Copa Libertadores cu Altetico Mineiro, Cupa Confederaţiilor cu Brazilia şi Cupa Angliei cu Manchester City, iar de-a lungul carierei a mai jucat la: Corinthians, CSKA Moscova, Everton, Galatasaray, International, Al Shabab, Suning, Nagoya, Ceara şi Al-Jabalain. 

Afla mai multe despre: jocfr clujatacanti cfr clujcfr clujdan petrescudan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare