Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu acuză jocuri de culise în campionat! "Asta e unealta pentru a da avantaje unora şi a lua celorlalţi"

Răzvan Lucescu acuză jocuri de culise în campionat! "Asta e unealta pentru a da avantaje unora şi a lua celorlalţi"
Comentarii

Antrenorul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, îşi continuă lupta de la distanţă cu echipele din Atena, despre care susţine că sunt avantajate, iar VAR a ajuns "unealtă pentru a da avantaje unora şi a lua celorlalţi".

Răzvan Lucescu, revoltat de ce se întâmplă în Grecia

Fostul selecţioner al României a revenit în ţară, luni, când a vorbit despre jocurile de culise din fotbalul grec. 

PAOK a câştigat derby-ul din Salonic cu Aris, scor 2-1, iar Răzvan Lucescu a fost implicat într-un scandal, care a dus la eliminarea sa, cu ajutorul VAR.

"Jocurile ne-au adus acolo, suntem cu un pas în finala cupei, avem aşa un an să spun în care am avut satisfacţii, dar rămâne şi perioada tensionată

(n.r. - Ce v-a spus preşedintele lui Aris?) Nu pot să intru  în discuţii de nivel jos.

Grecia ar fi putut avea un campionat mai puternic şi un fotbal mult mai bine reprezentat în Europa, dacă nu ar fi fost această ipocrizie, dacă nu ar fi existat fel de fel de sisteme şi situaţii care să fie în avantajul echipelor din Atena. 

Noi suntem de la Salonic, suntem mai puternic pregătiţi mental ca să fcaem faţă şi să depăşim frustrările pe care le trăim pe parcursul unui an.Au fost foarte multe puncte care ni s-au luat de către VAR, de către arbitraje. Probabil că, în situaţia normală cu mai multe puncte pe care ar fi trebuit să le avem, am fi putut spune că suntem şi noi la campionat", a declarat Răzvan Lucescu. 

"Aa păţit şi mai rău, ni s-a furat un titlu şi tot în Grecia, o cupă anul trecut, tot în Grecia, şi se întâmplă des şi întotdeauna în defavoarea PAOK-ului, pentru că PAOK este din Salonic.

Atena are forţă, are un sistem în jur, au reuşit să transforme unelte pe care le folosesc în special la jocurile în care nu sunt arbitraje din afară şi sigur lucrurile se complică, dar toate ne întăresc şi ne fac să trecem peste frustrări",  a mai spus fiul lui Mircea Lucescu despre luptele aprige din fotbalul grec. 

Modul în care este folosit VAR l-a indignat pe Răzvan Lucescu

PAOK este pe locul al patrulea, în play-off-ul Greciei, cu 57 de puncte, ultimul care asigură locul de Conference League, iar Răzvan Lucescu a punctat faptul că anumite decizii defavorabile au dus echipa departe de primul loc. 

"VAR e o idee frumoasă, o idee care ar fi trebuit să fie benefică fotbalului, dar din păcate în ţări că ale noastre, Grecia, România, VAR  a ajuns să fie transformat într-o unealtă pentru a da avantaje unora şi a lua celorlalţi. 

Meciurile în Grecia sunt cu o mare încărcătură emoţională, lucru care ar putea să fie pozitiv. Trăirile sunt foarte intense, cei de la Aris trăiesc doar pentru a stopa PAOK. Faptul că au condus 1-0, că rezultatul s-a întors şi a fost 2-1 pentru noi a creat o mare frustrare în rândul suporterilor şi au început să arunce cu tot felul de obiecte, cu sticle.

De acolo a fost o reacţie a mea, m-am făcut că iau un pahar şi îl arunc către tribune, dar fără să-l fi aruncat, că ştiu ce ar fi însemnat. VAR a comunicat că eu am aruncat ceva şi atunci m-a eliminat. De acolo a coborât patronul lor pe teren, dar nu vreau să intru în astfel de discuţii.

Eu am punctat întotdeauna ce se întâmplă acolo, iar lor nu le convine adevărul, pentru că ştiu că am dreptate. Nu am jignit pe nimeni, nu am atacat pe nimeni la persoană. 

Despre echipe am vorbit foarte frumos, ceea ce era de vorbit, dar de acolo am foarte multe atacuri la persoană. Asta înseamnă că ceea ce fac şi ceea ce noi facem în pofida tuturor acestor nedreptăţi, a acestei Atene care desconsideră Salonicul, îmi arată că suntem pe un drum bun", a mai spus Răzvan Lucescu. 

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare