Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Edi Iordănescu a pierdut încă un fotbalist la naţională. S-a încăpăţânat şi a lăsat România descoperită: "Fotbalul îţi dă o palmă" | EXCLUSIV

E gata! Edi Iordănescu a pierdut încă un fotbalist la naţională. S-a încăpăţânat şi a lăsat România descoperită: "Fotbalul îţi dă o palmă" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a pierdut încă un fotbalist, în doar câteva zile, la echipa naţională, înainte de meciurile cu Andorra şi Belarus. Ultimele informaţii susţin că jucătorul a venit accidentat în lot şi va face cale întoarsă la echipa de club.

Mario Camora, pierdut de Edi Iordănescu la echipa naţională: "Fotbalul îţi dă o palmă"

Vineri seara, FRF a anunţat oficial lotul de 26 de jucători pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, iar selecţionerul Edi Iordănescu a pregătit mai multe surprize. Din lotul iniţial a dispărut George Puşcaş, care va fi înlocuit cu Louis Munteanu, iar de la Mogoşoaia va pleca şi Mario Camora. 

Anunţat titular pentru primele două meciuri din preliminariile EURO 2024, Mario Camora s-a accidentat cu câteva zile înainte de CFR Cluj - Rapid Bucureşti. El a jucat în derby-ul feroviar, dar a părăsit terenul şchiopătând. 

Moderatorul Orange Sport, Silviu Tudor Samuilă, a anunţat, luni seara, că Mario Camora nu poate juca în meciurile cu Andorra şi Belarus, iar marţi se va întoarce la Cluj. 

În acest moment, fundaşul stânga al lui Hermannstadt, Raul Opruţ, e singura variantă disponibilă din lot. 

Cristi Balaj, despre situaţia lui Mario Camora: "El s-o fi gândit că duce meciul şi îşi revine cu injecţii"

Pentru Orange Sport, preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a susţinut că Mario Camora e accidentat. Mai mult, a explicat evenimentele premergătoare înlocuirii apărătorului lateral din meciul cu Rapid Bucureşti. 

"A jucat accidentat şi asta e o explicaţie. Eu din ce am înţeles e accidentat. N-am vorbit cu el acum, dar ştiu că e accidentat. 

Ieri a evoluat accidentat şi, dacă se făcea schimbarea mai repede, era bine şi pentru el. Niciodată Dan Petrescu şi ştiu precis, avem discuţii serioase... De la maseuri, kineto, antrenori, în acest lanţ, dacă un jucător simte o jenă în orice parte a corpului, e obligatoriu să fie anunţat tot staff-ul, ori Camora a zis că poate evolua, că se simte bine. 

Vorbim despre un jucător cu experienţă şi faptul că vrei să joci, să câştigi alături de echipă atunci când nu eşti 100% medical, apt, indiferent de nume, fotbalul îţi dă o palmă. 

El s-o fi gândit că duce meciul, joacă bine şi în două, trei zile îşi revine cu injecţii, dar uite că nu a fost aşa. Niciodată un antrenor nu afla dacă eşti accidentat dacă nu primea informaţia de la tine. 

A avut probleme înainte de joc, simptome, dar controlate, dar au mai fost jucători cu probleme rezolvate. Şi el a avut probleme înainte, dar s-au dovedit mai grave", a declarat Cristi Balaj la Orange Sport. 

MM, dezamăgit că jucătorul unei rivale la titlu nu a fost convocat de Edi Iordănescu: ”Nu înţeleg. E cel mai bun pe postul lui”

Afla mai multe despre: edi iordanescumario camoraraul oprutmeciuri echipa nationalaandorra romaniaromania belarus 

viewscnt
Articole similare