Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fotbalist important de la Steaua Bucureşti i-a cerut explicaţii lui Florin Talpan! Contre în direct: "Pot să spun că FCSB este continuatoarea? / Nu, trebuia retrogradată în Liga 5"

Un fost fotbalist important de la Steaua Bucureşti i-a cerut explicaţii lui Florin Talpan! Contre în direct: "Pot să spun că FCSB este continuatoarea? / Nu, trebuia retrogradată în Liga 5"

FCSB

Comentarii

Rejudecarea palmaresului Stelei Bucureşti continuă să stârnească reacţii din partea celor implicaţi, dar şi din partea celor din exterior. Fostul fotbalist Vivi Răchită, care a jucat pentru Steaua între 1990 - 1997, 1997-1999 şi la FCSB între 2003-2005, i-a cerut explicaţii juristului CSA, Florin Talpan.

Vivi Răchită l-a întrebat pe Florin Talpan dacă a jucat la Steaua între 2003-2005: "Aţi jucat la FCSB. Trebuia retrogradată în Liga 5"

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis să trimită spre rejudecare cauza în procesul de palmares dintre CSA Steaua şi FCSB. Astfel, rămâne în vigoare decizia luată pe fond de Tribunalul Bucuresti - care a acordat CSA Steaua palmaresul din perioada 1947-2003, adica inclusiv perioada AFC Steaua (1998-2003).

Pentru Fanatik, Florin Talpan a anunţat condiţia care trebuie îndeplinită pentru ca FCSB să poată juca pe Stadionul Steaua

Pentru sursa citată, Florin Talpan a intrat în dialog cu Vivi Răchită referitor la disputa Steaua Bucureşti - FCSB. 

Valeriu Răchită: „Domnul Talpan, eu cred că am avut cele mai multe clinciuri cu Gigi Becali în emisiunile TV. Eu pot vorbi cel mai corect, pentru că am jucat între ′89 şi ′91 la Steaua familiei Ceauşescu, cum se spunea atunci la Steaua Armatei, am jucat între ′96 şi ′99 la Steaua de tranziţie… Cu Viorel Păunescu, cu domnul Gaţu, cu domnul Puşcaş. Am jucat 2003-2005, la Steaua asta…

Florin Talpan: Din 2003 aţi jucat la FCSB.

Valeriu Răchită: Cum, domnu′ Talpan, dacă am jucat Steaua cu Liverpool? Scria Steaua – Liverpool.

Florin Talpan: Întrebaţi-l pe Gigi Becali de ce v-a dus în eroare. Întrebaţi-l pe domnul Dragomir, că ştiţi foarte bine ce a zis într-o emisiune televizată, că l-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua. Ce tot mă întrebaţi pe mine? Ce nu este clar?

Valeriu Răchită: Cine deţine marca Steaua la OSIM?

Florin Talpan: Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Valeriu Răchită: Atunci dumneavoastră sunteţi Steaua. Dar pot şi eu, din punct de vedere sportiv, să spun că acest FCSB este continuatoarea Stelei?

Florin Talpan: Nu!

Valeriu Răchită: De ce nu? Pentru că nu s-a întrerupt activitatatea.

Florin Talpan: Din cauza faptului că din anul 2017 instituţiile Statului, şi vorbesc aici despre oameni care aveau o responsabilitate să respecte legea, trebuiau să dispună măsuri să retrogradeze FCSB în Liga 5. Şi discuţiile erau terminate din anul 2018, de atunci.

Afla mai multe despre: florin talpansteauafcsbvivi rachita 

viewscnt
Articole similare