Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj. Neluţu Varga: ”Avem alte treburi la club”

Dan Petrescu nu a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj. Neluţu Varga: ”Avem alte treburi la club”

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) nu a semnat nici până acum prelungirea contractului cu CFR Cluj, chiar dacă patronul echipei, Neluţu Varga, a declarat în mai multe rânduri că s-a înţeles cu acesta şi va rămâne în Gruia până în 2029.

Cu toate acestea, până în momentul de faţă, lipseşte un singur amănunt din înţelegere, extrem de important: semnătura tehnicianului.

Neluţu Varga, despre situaţia lui Dan Petrescu: ”Semnarea actelor este doar o formalitate”

Patronul celor de la CFR Cluj consideră că este doar o problemă de timp până când Dan Petrescu va parafa înţelegerea. 

Motivul pentru care nu s-a întâmplat acest lucru este acela că ambii au avut treburi mai importante de făcut.

Am tot spus şi mă repet: suntem înţeleşi cu Dan Petrescu şi mai este doar o formalitate semnarea actelor. Nu consider că este o problemă că el nu semnat până acum.

Avem şi noi, ca fiecare, şi alte treburi aici la club, mă refer la treburile noastre curente de zi cu zi. Însă, vorba cu Dan Petrescu este vorbă, iar el o să fie antrenorul nostru până în 2029. Ne concentrăm pentru lupta la titlu şi să dea Dumnezeu să ieşim din nou campioni”, a declarat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Chestionat pe acest subiect, preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, consideră că Dan Petrescu şi-a oferit cuvântul, promisiunea, aşa că nu sunt motive de îngrijorare.

Noi avem o înţelegere verbală cu Dan Petrescu care valorează mai mult ca un act semnat. Restul sunt detalii”, a completat şi Cristi Balaj.

Afla mai multe despre: nelutu vargadan petrescucristi balaj 

viewscnt
Articole similare