Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewis Hamilton a oferit prima reacţie după ce s-a zvonit că va semna cu rivalii de la Ferrari

Lewis Hamilton a oferit prima reacţie după ce s-a zvonit că va semna cu rivalii de la Ferrari

Formula 1

Comentarii

Pilotul britanic Lewis Hamilton, septuplu campion mondial, a declarat că va părăsi Mercedes doar dacă simte că nu mai are ce oferi echipei germane, dar ar prefera să-şi încheie cariera aici, transmite Reuters.

  • Campionatul Mondial de Formula 1 poate fi urmărit ÎN DIRECT, pe programele Orange Sport.

Lewis Hamilton, dorit la Ferrari?

Contractul lui Hamilton expiră la finele anului 2023 şi deja au apărut speculaţii că britanicul ar putea pleca la Ferrari.

Mă simt în continuare ca acasă în această familie. Mă văd la Mercedes până la sfârşit, ca să fiu sincer. Am aliaţi minunaţi la echipă, relaţii grozave aici. Atât timp cât voi continua să duc echipa înainte, să îmi aduc contribuţia cu adevărat...dar dacă se ajunge la un punct în care simt că nu mai pot face asta, atunci e timpul să vină un pilot mai tânăr”, a declarat Hamilton, 38 ani, pe circuitul Albert Park, gazda Marelui Premiu al Australiei de duminică, conform agerpres.ro.

După şase titluri mondiale cu Mercedes, Hamilton nu a reuşit să câştige nicio cursă în 2022, care a devenit primul său sezon fără victorie.

Red Bull, prea rapidă pentru Mercedes

În primele două curse din acest an, nici Hamilton şi nici coechipierul său George Russell nu au reuşit să urce pe podium în Bahrain şi Arabia Saudită, în timp Fernando Alonso (Aston Martin) a smuls două locuri trei în spatele piloţilor de la Red Bull.

Hamilton a descris actualul monopost ca fiind mai bun decât cel de anul trecut, dar ar putea trece mai mult timp până a ajunge la nivelul lui Red Bulls: ''Sunt conştient că poate dura mult timp să prind maşina dinaintea noastră. Când te uiţi la Red Bull, ei doar continuă să evolueze''.

Afla mai multe despre: lewis hamiltonmercedesferrari 

viewscnt
Articole similare