Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan, dispus să o accepte pe FCSB în Ghencea cu o singură condiţie: ”Să plătească datoria!”

Florin Talpan, dispus să o accepte pe FCSB în Ghencea cu o singură condiţie: ”Să plătească datoria!”

Fotbal

Comentarii

Juristul celor de la CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, este de acord ca FCSB să joace în Ghencea, cu o singură condiţie.

  • FCSB a făcut, recent, o nouă încercare de a juca în Ghencea, însă şi de aceasta dată a primit un răspuns ambiguu din partea celor de la CSA, iar şansele de reuşit pentru formaţia din Superligă sunt minime.

Florin Talpan îi cere banii de la Gigi Becali

Florin Talpan a declarat că-şi va da acordul pentru ca FCSB să joace în Ghencea, în momentul în care Gigi Becali va plăti cele 37 de milioane de euro pe care CSA le solicită din partea omului de afaceri, sub formă de prejudiciu pentru folosirea abuzivă a mărcii Steaua.

”(n.r. - Spuneaţi ceva mai devreme despre datoria istorică pe care ar avea-o Gigi Becali de 37 de milioane de euro?) Să îi plătească şi de mâine să vină să joace în Ghencea! (n.r. – este definitivă decizia?) Nu este definitivă, dar el a fost notificat să plătească această datorie. Dar vor urma dosare şi nu e nicio problemă. Nu va scăpa de lucrul acesta.

Oare în ţara asta aşa cum s-a desfiinţat toată industria din România, aşa să desfiinţăm şi să dăm jos acest brand Steaua, brand uriaş, să-l dăm la un privat, să-l zăpăcim şi pe ăsta? Să-l dăm pe doi bani?

Gigi Becali profită de pe urma acestui brand cu ajutorul FRF. Eu am notificat Federaţia. Trebuia să dispună măsuri în 2018, să îi retrogradeze în Liga 4, Liga 5, cât o fi”, a declarat Florin Talpan, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, ironii la adresa lui Florin Talpan

Gigi Becali a găsit ironic o nouă denumire pentru Steaua, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a întors la Curtea de Apel procesul pentru palmares.

”Ei o să se numească Fotbal Club Talpan SB. Băgaţi-o pe TikTok pe-asta! (n.r. râde). Aşa o să spune, FCTS. Adică Fotbal Club Talpan S”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: steauafcsbghencea 

viewscnt
Articole similare