Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, interzisă în Ghencea, în continuare! Ce motiv a invocat, din nou, CSA Steaua

FCSB, interzisă în Ghencea, în continuare! Ce motiv a invocat, din nou, CSA Steaua

Fotbal

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti le-a oferit răspunsul rivalilor de la FCSB, care au solicitat din nou să joace în Ghencea.

Potrivit informaţiilor oferite de gsp.ro, formaţia lui Gigi Becali a primit din nou un refuz din partea Clubului Sportiv al Armatei.

FCSB, interzisă în Ghencea!

FCSB a trimis o adresă oficială prin care a solicitat disputarea a două partide pe arena din Ghencea: duelurile cu CFR Cluj şi Rapid, programate pe 24 şi 28 mai.

În acea perioadă, Steaua nu are programate partide pe teren propriu în Liga 2 şi, teoretic, stadionul ar putea fi pus la dispoziţia FCSB-ului.

Teoretic, pentru că în realitate, se pare, CSA Steaua va face tot posibilul pentru ca în acea perioadă stadionul să fie în folosinţa clubului. Cel mai probabil, folosindu-se de meciurile de rugby.

Iată cum a sunat motivaţia Clubului Sportiv al Armatei, potrivit sursei citate anterior: 

Nu putem să dăm curs solicitării dumneavoastră, din moment ce acum nu cunoaştem exact data meciurilor la care vor evolua pe teren propriu echipele de fotbal şi de rugby ale Clubul Sportiv Steaua.

În plus, nu există la acest moment normele de aplicare ale noii Legi”.

ICCJ a decis rejudecarea procesului privind palmaresul

Informarea reprezintă doar o mică victorie, în faţa ultimei decizii oferite de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, marţi dimineaţa.

ÎCCJ a decis să retrimită spre rejudecare procesul de palmares dintre CSA Steaua şi FCSB, Nu înseamnă că Gigi Becali a câştigat procesul cu CSA Steaua privind palmaresul, însă reprezintă o revenirea la starea iniţială, în care se vor pune din nou dovezile pe mese, spre analiză.

Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă", este decizia ÎCCJ.

Afla mai multe despre: csa steauasteauaghencea 

viewscnt
Articole similare