Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări importante la Dinamo, din sezonul următor. Ce se va întâmpla cu Valentin Ghionea | EXCLUSIV

Schimbări importante la Dinamo, din sezonul următor. Ce se va întâmpla cu Valentin Ghionea | EXCLUSIV

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, pregăteşte schimbări importante din următorul sezon.

Dinamo se pregăteşte de un nou titlu de campioană în Liga Naţională. ”Dulăii” vor să ridice trofeul sâmbătă, 1 aprilie, după meciul cu CS Vaslui, de pe teren propriu.

Mai au nevoie doar de un singur punct, împotriva uneia dintre cele mai slabe formaţii din campionat. Aşadar, există şanse extrem de mari ca acest lucru să se întâmple.

Pleacă Saeid Heidarirad?

În acest sezon, pe lângă titlul de campioană pe care nu mai au cum să-l rateze, dinamoviştii au reuşit şi un sezon excelent în Liga Campionilor, unde s-au calificat în primele 12 echipe ale continentului.

  • Nu a reuşit să facă faţă ”tăvălugului” THW Kiel, la Bucureşti, în ciuda faptului că s-a impus în Germania, şi a părăsit competiţia în play-off-ul pentru ”sferturi”.

Din informaţiile Orange Sport, Dinamo se va despărţi de mai mulţi jucători, în vară: Alexandru Bucătaru va semna cu o altă formaţie din Liga Naţională, Mohamed Shebib ar urma să părăsească şi el ”haita”. De asemenea, există şanse ca şi Saied Heidarirad să plece.

În plus, Valentin Ghionea ia în calcul să se retragă din activitate la finalul acestui sezon, la 38 de ani, având doar două luni de contract rămase, după o carieră plină de succese la formaţii precum HC Minaur Baia Mare, Dinamo, Pick Szeged, HCM Constanţa, Wisla Plock şi Sporting Lisabona.

Din informaţiile noastre, Vali Ghionea va deveni director tehnic la loturile de juniori şi tineret, în cadrul Federaţiei Române de Handbal.

Daniel Georgescu a semnat cu Steaua

Daniel Georgescu, cel care a pus bazele actualei echipe a lui Dinamo, a ajuns la o înţelegere cu rivala Steaua şi se va apuca de treabă curând. 

Are misiunea de a o transforma pe Steaua într-o formaţie capabilă să ţină piept actualei echipa a lui Dinamo.

În acest sezon, secţia de handbal a lui Dinamo ar fi beneficiat de un buget de aproximativ trei milioane de euro. Există voci care susţin că acest buget ar fi unul dublu, lucru neconfirmat de şefii din ”Ştefan cel Mare”.

Cu toate acestea, există promisiunea că, din sezonul următor, Dinamo va avea un buget mai mare decât cel actual.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare