Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Michael Ngadeu a plecat de la Gent. Unde a ajuns fundaşul dorit şi de FCSB în trecut

Michael Ngadeu a plecat de la Gent. Unde a ajuns fundaşul dorit şi de FCSB în trecut

FC Botoșani

Comentarii

Fundaşul camerunez Michael Ngadeu (32 de ani) a plecat de la KAA Gent, după trei ani şi jumătate.

Fostul fundaş al celor de la FC Botoşani, din perioada 2014-2016, a ajuns la un acord cu formaţia chineză Beijing Guoan şi joi a fost prezentat oficial.

Michael Ngadeu a ajuns în China

În cei trei ani şi jumătate petrecuţi la Gent, Michael Ngadeu a bifat 170 de meciuri, în care a înscris 10 goluri şi a oferit trei pase de gol.

Internaţionalul camerunez a primit o ofertă din China, de la Beijing Guoan, iar Gent nu s-a opus transferului, chiar dacă nu a încasat niciun ban în schimbul său.

  • 2,5 milioane de euro este cota pe piaţă a lui Michael Ngadeu, conform transfermarkt.de.

După aproape patru ani la KAA Gent, Mike Ngadeu a decis să părăsească echipa. Apărătorul nostru în vârstă de 32 de ani a primit o ofertă de nerefuzat de la clubul chinez Beijing Guoan.

Contractul lui Mike cu Gent expira la sfârşitul actualului sezon. Am purtat discuţii pentru prelungire, dar în acelaşi timp a apărut interesul din China.

Beijing Guoan şi Ngadeu au ajuns la o înţelegere, fereastra de transferuri este deschisă până pe 7 aprilie, astfel că am fost obligaţi să cădem de acord asupra transferului”, a fost anunţul clubului belgian, pe site-ul oficial.

Înainte de a pleca de la FC Botoşani, către Slavia Praga, Michael Ngadeu a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, dar mutarea nu s-a mai perfectat.

  • 1,4 milioane de euro a încasat FC Botoşani în schimbul lui Michael Ngadeu: 500.000 de euro de la cehi + 900.000 de euro din partea belgienilor de le Gent, în momentul transferului către Belgia.

Afla mai multe despre: ngadeuchinabeijing guoangent 

viewscnt
Articole similare