Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Un fost fotbalist din Liga 1, transfer de 10 milioane de euro la Olympique Lyon! Dă lovitura carierei: negocierile sunt în toi

NEWS ALERT | Un fost fotbalist din Liga 1, transfer de 10 milioane de euro la Olympique Lyon! Dă lovitura carierei: negocierile sunt în toi

Ligue 1

Comentarii

Michael Ngadeu (29 de ani), fostul căpitan de la FC Botoşani, poate prinde un transfer tare în Ligue 1, unul dintre campionatele de top din Europa! Fundaşul e dorit de Olympique Lyon după ce a impresionat în ultimele sezoane, la Slavia Praga şi Gent.

în cautare de fundaşi centrali, OL e interesată de transferul lui Ngadeu, scrie RMC Sport. Perioada de transferuri între cluburile din Franţa s-a deschis pe 8 iunie, după ce campionatul din "Hexagon" a fost întrerupt la finalul lui martie. Însă Lyon caută soluţii pentru centrul defensivei în alte campionate. Sursa citată scrie că Michael Ngadeu e dorit la fosta campioană a Franţei, iar Gent cere nu mai puţin de 10 milioane de euro pentru fundaşul central din Camerun.

Sursa citată mai notează faptul că Juninho, directorul sportiv al lui OL, a discutat deja cu omologul său de la Gent. Singurul impediment în calea transferului e preţul, pentru Lyon nu vrea să plătească atât cât cer cei de la Gent. Olympique Lyon are timp de negocieri cu Gent până în octombrie, atunci când se va închide perioada de transferuri în Europa.

Michael Ngadeu a jucat la FC Botoşani, în Liga 1, între 2014 şi 2016. Apoi, din 2016 până în 2019 a jucat la Slavia Praga, de unde a fost cumpărat de Gent.

Ngadeu a ratat un transfer în Premier League, la Fulham!

În ianuarie 2019, Fulham l-a dorit pe Michael Ngadeu, iar Slavia Praga i-a permis acestuia să meargă în Anglia pentru a efectua vizita medicală. Totuşi, transferul nu s-a mai realizat, în cele din urmă, iar Ngadeu a fost vândut în 2019 la Gent, în Belgia, pentru 4,5 milioane de euro. Nu doar Fulham l-a dorit pe Ngadeu în Premier League. La vremea respectivă, Sky Sports a scrie că Newcastle sau Cardfif City l-au vrut şi ele pe Ngadeu.

Afla mai multe despre: michael ngadeuolympique lyontransferfc botosani 

viewscnt
Articole similare