Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, mesaj ferm către rivalii de la Farul, înaintea meciului direct din Giuleşti | EXCLUSIV

”Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, mesaj ferm către rivalii de la Farul, înaintea meciului direct din Giuleşti | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa se întâlnesc, sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 21:45, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a 2-a a play-off-ului din Superligă.

  • Partida Rapid - Farul va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Giuleştenii au uitat de conflictul cu ”marinarii”

Liviu Ungurean, cunoscut drept ”Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, a declarat că rapidiştii nu ţin supărare pe omologii de la Constanţa, chiar dacă la partida de la Ovidiu, din sezonul regulat, nu au primit suficiente bilete şi, în semn de protest, au fost nevoiţi să le facă galerie favoriţilor din afara stadionului.

Mai exact, constănţenii le-ar fi rezervat, aşa cum scrie la regulament, 5% din capacitatea stadionului.

Cum arena din Ovidiu are aproximativ 4.500 de locuri, rapidiştilor le-au revenit puţin peste 200 de bilete, în condiţiile în care aceştia s-au prezentat la stadion într-un număr cel puţin dublu. În semn de solidaritate, rapidiştii au preferat să rămână împreună, undeva în afara arenei.

Eu nu sunt un tip ranchiunos. Dacă vin două vagoane, două vagoane să fie. Dacă vin 3.000, atâţia să vină. Important este să asistăm la un spectacol fotbalistic. În Giuleşti poate să vină toată lumea să vadă fotbal.

Giuleştenii nu au fost şi nu vor fi niciodată ranchiunoşi. Ce-a fost la Constanţa, a fost. Am uitat acel episod”, a declarat ”Bocciu”, pentru Orange Sport.

Giuleştenii au renunţat la răzbunare

Supăraţi de faptul că nu s-au putut bucura de spectacolul fotbalistic, rapidiştii au promis răzbunare la meciul din play-off, de la Bucureşti.

  • La meciul de pe Giuleşti, unde capacitatea stadionului este de aproximativ 14.000 de locuri, constănţenii au rezervate aproximativ 700 de bilete, însă nu ar fi exclus ca aceştia să vină în număr chiar mai mare.

Cu toate acestea, giuleştenii par să fi uitat de răzbunare şi sunt gata să se bucure de eveniment alături de favoriţi, într-un cadru în care fair-play-ul să primeze.

Clasament play-off

 

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: bocciusuporterirapid-farul 

viewscnt
Articole similare