Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City - Liverpool | Două cote care ”ne fac cu ochiul” la Betano

Manchester City - Liverpool | Două cote care ”ne fac cu ochiul” la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

În ultimii ani, Manchester City - Liverpool a fost derby-ul pentru titlu în Premier League. Acum, lucrurile stau cu totul altfel. Vedetele lui Pep sunt obligate să câştige ca să nu îi lase drum liber spre titlu lui Arsenal, în timp ce ”cormoranii” lui Klopp trag tare să prindă Champions League. Să ne aşteptăm la goluri multe? Mai degrabă, nu.

Manchester City - Liverpool, sâmbătă, 14:30, Orange Sport 1

Guardiola a primit o superveste înaintea derby-ului cu Liverpool. Absent de la meciurile naţionalei Norvegiei, Haaland s-a refăcut complet după accidentarea la muşchii inghinali. ”Spărgătorul de recorduri”, aşa cum l-au numit fanii lui City după ce a ajuns la 28 de goluri în 26 de meciuri în Premier League, Haaland nu se simte deloc confortabil când o înfruntă pe Liverpool. În trei meciuri directe din acest sezon, a înscris o singură dată contra ”cormoranilor”, în Cupa Ligii Angliei. Atunci a lipsit Van Dijk, dar în celelalte două dispute, Haaland n-a mişcat în faţa olandezului. Liverpool nu mai e echipa spectaculoasă din sezoanele trecute, iar Klopp are toate argumentele să joace economicos pe Etihad Stadium. A făcut-o în ultimele trei deplasări din campionat, unde Liverpool a primit un singur gol şi a dat doar două. (0-1 cu Bournemouh, 0-0 cu Crystal Palace, 2-0 cu Newcastle). La şapte puncte de locul 4, dar şi cu două meciuri în minus, Liverpool are nevoie ca de aer de cel puţin o remiză la Manchester. Sub 2.5 goluri în meci are cotă 2.27 la Betano, un pariu care merită luat în calcul. 

Mizăm pe căpitan

De Bruyne e imprevizibil când urcă în atac şi ar putea fi cheia lui Pep în faţa lacătului apărării solide a lui Klopp. Belgianul e într-o formă incredibilă, dovedită şi la echipa naţională. În amicalul cu Germania, a dat două pase decisive şi un gol. Cu sigurantă, căpitanul De Bruyne îşi va încerca norocul şi la poarta lui Alisson. Dacă va marca, e greu de anticipat. Dar cota 1.70 la Betano pentru ca De Bruyne să ţintească măcar o dată spaţiul porţii lui Liverpool e mai mult decât tentantă. În campionat, belgianul are o medie de aproape un assist la două meciuri (12/25). La derby-ul de sâmbătă, Betano oferă cota 3.00 pentru un pariu pe pasă decisivă a lui De Bruyne.

Echipe probabile:

  • Mancherster City: Ederson - Walker, Akanji, Dias, Ake - De Bruyne, Rodri, Gundogan - B. Silva, Haaland, Grealish 
  • Liverpool: Alisson - Trent, Konate, Van Dijk, Robertson - Elliot, Fabinho, Henderson - Salah, Gakpo, Nunez

 

Afla mai multe despre: manchester city - liverpool 

viewscnt
Articole similare