Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a pus pe treabă! "Florin Talpan are să-mi dea 30.000 de euro. Dacă nu plăteşte, îi voi pune sechestru pe casă"

Gigi Becali s-a pus pe treabă! "Florin Talpan are să-mi dea 30.000 de euro. Dacă nu plăteşte, îi voi pune sechestru pe casă"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a venit cu replica pentru juristul Stelei Bucureşti, Florin Talpan. Afaceristul i-a amintit că are o datorie dintr-un proces pierdut şi că nu-i poate interzice echipei din Superligă să joace în Ghencea.

Gigi Becali i-a răspuns lui Florin Talpan în disputa FCSB - Steaua Bucureşti

În ultima sa intervenţie, Florin Talpan a anunţat care e condiţia ca FCSB să joace pe Stadionul Steaua. De asemenea, juristul CSA a afirmat că a primit ameninţări cu moartea, din cauza lui Gigi Becali şi Dumitru Dragomir. 

La câteva ore distanţă, Gigi Becali a contraatacat. 

„Vreau să clarific, tată, un lucru de la început? Nu am nicio legătură cu ameninţările cu moartea pe care acest Talpan susţine că le-a primit şi îi transmit să aibă mare grijă ce vorbeşte public pentru că nu te poţi juca cu asemnea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toţi.

Nu ştiu ce ameninţări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească ameninţări din cauza mea? Nu a zis că am şi pus eu pe cineva să îl ameninţe? Iar acum să vorbim şi de ăia 36 de milioane de euro. Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi ştiţi cumva? Comandanţii lui ştiu despre ce a vorbit el? Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră şi cine nu intră conta cost pe Ghencea?

Poate să urle la voi cât o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadionul e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut şi patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro că o să îi trimit repede de tot banii ăştia. Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea nu spune nimic? De banii ăia băgaţi prin terenuri şi pe la tribuna oficială nu spune nimic?", a declarat Gigi Becali, conform ProSport

Gigi Becali şi-a amintit că Florin Talpan are să-i plătească 30.000 de euro

"Îi amintesc că a pierdut un proces şi are să îmi dea 30 de mii de euro. Dacă nu mi plăteşte aceşti bani pănă luni, de sptămâna viitoare îi voi pune sechestru pe casa lui. Gata, dacă îi place circul, atunci să facem circ. 

Are proces pierdut şi are să îmi dea banii ăştia. Îi aştept până luni, iar dacă nu îmi dă banii voi declanşa procedurile de cerere de sechestru pe casa lui. Ţipă acum ca să îl vadă suporterii, dar să vedeţi voi cum suporterii ăia vor ajunge să susţină FC Talpan”, a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru sursa citată. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis să trimită spre rejudecare cauza în procesul de palmares dintre CSA Steaua şi FCSB. Astfel, rămâne în vigoare decizia luată pe fond de Tribunalul Bucuresti - care a acordat CSA Steaua palmaresul din perioada 1947-2003, adica inclusiv perioada AFC Steaua (1998-2003).

Afla mai multe despre: fcsb steauasteaua bucurestiflorin talpangigi becali 

viewscnt
Articole similare