Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gimnasta minune a României ia în calcul să boicoteze Campionatul European din cauza FRG! Ce s-a întâmplat: ”Sunt un om radical” | EXCLUSIV

Gimnasta minune a României ia în calcul să boicoteze Campionatul European din cauza FRG! Ce s-a întâmplat: ”Sunt un om radical” | EXCLUSIV

Gimnastică

Comentarii

Camelia Voinea, mama gimnastei minune a României, Sabrina Voinea, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Orange Sport, că fiica sa nu se va prezenta la Campionatul European, dacă cei de la Federaţia Română de Gimnastică nu îi permit să participe la toate cele patru aparate.

Campioană mondială la bârna şi la sol, în urma Cupei Mondiale din Qatar din 2023, Sabrina Voinea ar putea absenta de la Campionatul European, a anunţat mama sa.

Camelia Voinea, de asemenea fostă gimnastă, vicecampioană olimpică în 1988, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Orange Sport, că ia în calcul ca fiica ei să boicoteze competiţia, din cauza celor de la Federaţia Română de Gimnastică.

FRG ar dori ca Sabrina Voinea să participe doar la trei dintre cele patru aparate, în timp ce mama sportivei spune că aceasta va face deplasarea la European doar dacă i se permite să facă individualul compus.

Gimnasta minune a României ia în calcul să boicoteze Campionatul European din cauza Federaţiei Române de Gimnastică

Federaţia vrea ca Sabrina sa faca doar trei aparate la Europene. Cum îi veţi convinge pe cei de la federaţie ca Sabrina să facă toate cele patru aparate ?

Nu accept o altă variantă! Daca au pe altcineva, să o înlocuiască pe Sabrina. Deci, o altă varianta pentru a îi afecta individualul compus al Sabrinei, nici nu stau la discuţie. Sunt un om radical, care gândeşte corect şi bine şi mi se pare corect să nu fie nedreptaţită şi să îşi urmeze calea şi calificarea aşa cum trebuie în gimnastică, pentru a putea fi sigură de calificarea la Mondial.

Dacă veţi primi o promisiune la Bucureşti şi altfel vor sta lucrurile în Antalya şi vi se va spune acolo că Sabrina nu va face individualul compus, ce veţi face?

Deci, nu accept sub  nicio formă. Eu compromisiuri nu fac. Ştiu ce am pregătit, ştiu că Sabrina ştie să concureze, ştiu că Sabrina merită. Şi pur şi simplu, atât timp cât din două competiţii, a arătat la început de an prin Doha şi respectiv Spania, că a fost în primele două în echipă de fiecare dată, nu mi se pare normal să i se afecteze poziţia. Nu stau pe gânduri, pur şi simplu nu efectuez deplasarea.

Afla mai multe despre: sabrina voinea 

viewscnt
Articole similare