Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru s-a săturat să vadă echipe fără drept de promovare în play-off-ul Ligii 2: ”Ce e bătaia asta de joc? Trebuie mereu să stricăm tot?” | EXCLUSIV

Panduru s-a săturat să vadă echipe fără drept de promovare în play-off-ul Ligii 2: ”Ce e bătaia asta de joc? Trebuie mereu să stricăm tot?” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Oţelul Galaţi împotriva celor de la CSA Steaua, Basarab Panduru a recunoscut că s-a săturat să vadă în play-off-ul Ligii 2 echipe fără drept de promovare. În opinia fostului ”tricolor”, regulamentul trebuie schimbat.

CSA Steaua riscă să îşi piardă locul în fruntea Ligii 2, după ce a fost învinsă de Oţelul Galaţi, în a doua etapă a play-off-ului, scor 3-2, în urma unui meci nebun.

Gazdele au condus cu 3-0 la pauză, în urma unei prime reprize de toată frumuseţea, înainte ca ”militarii” să îşi revină în repriza secundă, marcând de două ori până în minutul 60.

”Ce e bătaia asta de joc? Trebuie mereu să stricăm tot?”

Însă, din păcate pentru bucureşteni, egalarea nu a mai venit, iar echipe pregătită de Dorinel Munteanu, care a fost suspendat la meciul cu Steaua, a scăpat cu toate punctele.

În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a recunoscut că s-a săturat să vadă echipe fără drept de promovare în play-off-ul Ligii 2.

Fostul internaţional român a sugerat că e nevoie de o schimbare de regulament: fie să li se permită celor de la CSA să promoveze, fie să nu mai fie primiţi în play-off.

Panduru s-a săturat să vadă echipe fără drept de promovare în play-off-ul Ligii 2

Una singură nu prinde promovarea sau barajul, echipa de pe locul cinci sau şase, în funcţie de pe cât termină Steaa. Dar nu îmi place formatul ăsta, cu echipe fără drept de promovare să joace în play-off.

Trebuie să schimbi, nu e în regulă. Ce e asta, bătaia asta de joc? Legea Sportului o facem aşa cum vrem, ăia de 21 de ani cum i-am băgat? Când vrei să faci ceva, faci.

Legea Sportului e greşită, ce facem acum? Trebuie să facem ceva, de ce durează atât? Tot timpul să stricăm tot? Mi se pare că nu au ştiut, dar pare că domnul Talpan ar şti ce face, după cum vorbeşte.

Dar tot te cred, te cred şi nu faci nimic. Nu a avut, dar anul ăsta, din ce am înţeles în vară, cei de la FRF le-au zis ce să facă ca să promoveze şi nu au făcut nimic”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare