Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Deja e mai implicat ca Strizu. Ştii ce bine aruncă mingea?”. Basarab Panduru a făcut spectacol la Orange Sport după numirea noului principal al FCSB | EXCLUSIV

”Deja e mai implicat ca Strizu. Ştii ce bine aruncă mingea?”. Basarab Panduru a făcut spectacol la Orange Sport după numirea noului principal al FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma numirii lui Elias Charalambous (42 de ani), fost jucător la Vaslui, ca noul antrenor principal al FCSB, Basarab Panduru a făcut spectacol în direct, făcând o serie de ironii fine la adresa noului tehnician al vicecampioanei.

Elias Charalambous a ajuns la Bucureşti miercuri, iar joi deja a fost prezentat de FCSB şi a participat la primul antrenament al echipei roş-albastre.

Pe conturile oficiale de pe reţelele de socializare ale vicecampioanei, au fost publicate imagini cu tehnicianul cipriot la prima şedinţă de pregătire.

”Deja e mai implicat ca Strizu. Ştii ce bine aruncă mingea?”

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a făcut spectacol după ce l-a văzut pe noul antrenor aruncând mingea jucătorilor.

Fostul internaţional român l-a ironizat pe cipriot, înainte de a puncta că nu îi plânge de milă acestuia, întrucât va fi plătit regeşte, pentru a nu face prea multe.

Basarab Panduru a făcut spectacol la Orange Sport după numirea noului principal al FCSB

Mie mi-a plăcut, am văzut nişte din astea, ştii ce bine aruncă bine mingea cu mâna? Nu a greşit deloc, excepţional. Apoi se ducea în colţul lui, ei îşi vedeau de treabă

Nu ai văzut ce bine a aruncat cu mâna? Perfect, fix când a venit jucătorul. Cum poţi să spui că nu e (n.r. antrenor principal), dacă el face? Îi ajută pe ei, le dă câteva (n.r. pase).

Nu ai ce să îi faci atât timp cât stă, se implică, e pregătit. El vrea probabil (n.r. să decidă la echipă). Crezi că ştie de la început (n.r. de cum se procedează la FCSB)?

Eu cred că ştie. Strizu a crezut că nu ştie, dar ştia. Nu credea că nu o să îl primeasă în vestiar, la antrenemte. Pe el (n.r. Charalambous) de ce îl plângi? Vine, ia 5000 de euro, nu face nimic, ce e de plâns?

El e pe teren, se implică din cale afară pe lângă Strizu, că el nu era. E o şmecherie a lor. (n.r. contractul e până în 2024) Da, o să stea...”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Elias Charalambous va debuta pe banca tehnică a FCSB luni, în a doua etapă a play-off-ului Superligii, împotriva lui Sepsi. Partida va fi în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, de la ora 20:30.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare