Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opriţa, năucit după Oţelul - Steaua 3-0 în prima repriză! "La pauză le-am spus că eu nu mai rămân la echipă. Vorbesc cu conducerea, nu pot să trec peste ce s-a întâmplat"

Opriţa, năucit după Oţelul - Steaua 3-0 în prima repriză! "La pauză le-am spus că eu nu mai rămân la echipă. Vorbesc cu conducerea, nu pot să trec peste ce s-a întâmplat"

Steaua

Comentarii

Antrenorul Stelei Bucureşti, Daniel Opriţa, a apărut debusolat în faţa reporterului, la finalul înfrângerii cu Oţelul Galaţi, scor 3-2.

Daniel Opriţa i-a anunţat pe jucători la pauză că pleacă! "Nu vreau să am probleme cu sănătatea"

Oţelul Galaţi a învins Steaua Bucureşti, scor 3-2, în Liga 2, după ce moldovenii au condus cu 3-0 la pauză. Au marcat Fatai ’14, ’21 şi Ursu ’32 pentru învingători, respectiv Bodişteanu ’51, ’59 pentru învinşi.

Primele 45 de minute l-au năucit pe Daniel Opriţa, care a fost supărat pe jucători, în vestiar. Antrenorul i-a anunţat că pleacă de la echipă, dacă nu vede o schimbare în joc în următoarele 45 de minute. 

Chiar dacă "militarii" au fost aproape de a scoate un punct, Daniel Opriţa e hotărât să poarte o discuţie cu conducerea, referitoare la viitorul său pe banca Stelei. 

"Spuneţi-mi, că asta întreb. În a doua au arătat că pot. Erau pasele noastre şi mă trezeam cu mingea la ei. Mă întorceam după apă şi era mingea la ei. După prima repriză... Sunt uluit. Am ajuns să nu mai am voce. Jucători care nu înţeleg. Mă uit la ai mei cu Adidas, iar la Oţelul... Bărbaţi au fost, ce să mai... Trebuia să mai schimb şapte, nu doar trei. A fost un meci în care, chiar dacă au dus echipa pe primul loc, tot o umilinţă a fost în prima repriză. Sunt la Steaua, vin suporteri, dar trebuie să aibă atitudine. Atmosfera se pare că ne apasă, că nu putem juca cu presiune. 

Le-am spus, la pauză, că dacă vor continua aşa nu mai rămân la echipă. Nu accept aşa ceva, trăiesc intens şi trebuie să înţeleagă că au un nume în spate şi că n-ai voie să pierzi, să arăţi că eşti Steaua. O să văd, că sunt prea dezamăgit după prima repriză. O să am o discuţie cu conducerea şi o să văd, că m-a dat peste cap prima repriză. Nu vreau, e deja al patrulea meci în cate trăiesc aşa cum am trăit azi şi nu vreau să am probleme cu sănătatea. 

Aţi văzut prima repriză. A fost circ, am venit cu circul în prima repriză. Mi-a fost frică de golul al cincilea, al şaselea. Bine că am reuşit în a doua repriză. Am făcut nişte greşeli... Nu cred că au fost probleme de arbitraj, reacţii au fost doar prin prisma jocului. Sunt câţiva jucători de la care mai aştept, am avut răbdare, dar unii s-au culcat pe ureche. Avem cu Iaşi, cu Dinamo, poate va fi o atmosferă ca aici, iar la o atmsoferă ca asta li se înmoaie picioarele. Am rămas uluit şi am ajuns la o... Aşa, sunt acum cum au fost ei în prima repriză. 

V-am zis. Sunt aşa într-o dilemă. Le-am zis-o în vestiar. O să vorbesc cu conducerea să vedem ce decizie vor lua în privinţa mea, pentru că nu pot să trec peste ce s-a întâmplat. Nu vreau să fiu umilit ca în prima repriză", a declarat Daniel Opriţa, la finalul meciului Oţelul Galaţi - Steaua Bucureşti 3-2. 

Afla mai multe despre: daniel opritasteaua bucurestiotelul galati steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare