Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CSA Steaua a aplicat pentru obţinerea licenţei pentru Superligă! "99% e ok dosarul". Anunţ şi despre promovare

EXCLUSIV | CSA Steaua a aplicat pentru obţinerea licenţei pentru Superligă! "99% e ok dosarul". Anunţ şi despre promovare

Steaua

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti a depus, la fel ca în sezonul trecut, dosarul pentru obţinerea licenţei de Superligă. Totuşi, la echipă persistă problema din ultimele stagiuni.

CSA Steaua Bucureşti vrea licenţa pentru Superligă! Anunţ şi despre promovare după depunerea dosarului

În acest punct al sezonului, cinci dintre cele şase echipe ale play-off-ului Ligii 2 luptă pentru promovare. Deşi Steaua Bucureşti este pe locul secund, direct promovabil, echipa antrenată de Daniel Opriţa nu are drept de promovare, conform regulamentelor. 

În ciuda acestui fapt, CSA Steaua Bucureşti a depus, din nou, dosarul care să-i permită să joace în prima ligă, în următorul sezon. 

"Steaua a aplicat (n.r. - pentru obţinerea licenţei de Superligă). În proporţie de 99% e ok dosarul. S-a depus dosarul şi se aşteaptă raportul preliminar. Au fost implicate mai multe persoane din partea clubului care au lucrat la acest dosar", a declarat Iulian Miu, la Orange Sport. 

  • Printre criteriile luate în considerare la obţinerea licenţei se numără: infrastructură şi facilităţi, rezultate, staff tehnic, echipe şi jucător, strategie şi filosofie, antrenamente şi meciuri, staff suport.

În sezonul trecut, pe "militari" i-a împiedicat regulamentul să joace "barajul" pentru promovarea în Superligă şi au continuat în Liga 2.

Nimic nou la Steaua Bucureşti pentru a se permite promovarea

Acelaşi oficial al Stelei Bucureşti a dezvăluit că nu are informaţii care să ducă spre schimbarea situaţiei în privinţa promovării, care rămâne blocată pentru "militari", momentan. 

"Se zvoneau tot felul de lucruri. Îmi pare că nu se face această societate sau asociaţie. Variante sunt. Cred că cei care ar trebui să se gândească sau sunt răspunzători pot face ceva. 

Atât timp cât nu apar variante, discuţii, că s-a încercat să se vorbască cu anumite companii, persoane... Sincer, nu am cunoştinţe că s-a discutat cu anumite persoane sau companii, care să intre într-o societate sau într-o asociaţie. 

Sunt mai multe variante, cu schimbarea legii sportului sau cu asociaţia sau societatea. Îmi doresc ca Steaua să aibă drept de promovare, să se facă acea societate. Cred că se va rezolva cu timpul, se va găsi o soluţie şi Steaua va avea drept de promovare", a mai spus oficialul de la CSA Steaua Bucureşti, Iulian Miu, la Orange Sport. 

De asemenea, Iulian Miu consideră că "obstacolul" din calea promovării Stelei Bucureşti reprezintă şi o cauză a asistenţei reduse la meciurile din Ghencea

Poli Iaşi conduce în Liga 2, cu 44 de puncte, iar moldovenii sunt urmaţi de: Steaua Bucureşti (43 de puncte), Oţelul Galaţi (39 de puncte), Dinamo Bucureşti (35 de puncte), Gloria Buzău (33 de puncte) şi Unirea Dej (32 de puncte). 

Afla mai multe despre: csa steaua bucurestisteaua bucurestiiulian miupromovare csa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare