Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, val de aprecieri pentru un fotbalist de la Rapid: ”Niciodată nu ai ce să îi reproşezi” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, val de aprecieri pentru un fotbalist de la Rapid: ”Niciodată nu ai ce să îi reproşezi” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Basarab Panduru, val de aprecieri pentru un fotbalist de la Rapid: ”Niciodată nu ai ce să îi reproşezi” | EXCLUSIV

După ce în prima repriză Farul a trimis de două ori în bară, prin Alibec (min. 19) şi Grameni (min. 20), Rapid a deschis scorul în minutul 55, când Dugandzic a luftat în careu la o centrare a lui Onea, mingea a ajuns la Funsho Bamgboye şi acesta a înscris.

Egalarea a venit în minutul 76, de la Dragoş Nedelcu, acesta şutând superb de la marginea careului.

La golul marcat de Rapid, Onea a pătruns pe banda stângă şi a centrat în careu spre Dugandzic, care însă a reluat defectuos. Scorul a fost deschis la câteva secundă de Funsho.

Basarab Panduru, însă consideră că assist-ul îi aparţine lui Onea, fundaşul Rapidului, care este pe val în această perioadă.

”Onea e un jucător care işi face treaba! Nu ai ce să îi reproşezi niciodată. A dat centrare de gol pentru Dugandzic, el dă pe langa mine, dar iese ceva pana la urmă. Lui Onea nu ai ce să îi reproşez niciodată. Joacă! (n.r. asist la Dugandzic) Este bătaie de joc dacă trecem asta (n.r. râde)”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

 Farul este lider în play-off-ul Superligii, cu 36 de puncte, iar Rapid are 28 de puncte şi ocupă locul 4.

Meme Stoica, cucerit de un jucător din Liga 1: ”Îmi place foarte, foarte mult!” De ce nu l-ar transfera la FCSB

MM Stoica: ”Eu pe Alibec îl văd omul meciului”

Basarab Panduru şi MM Stoica au urmărit partida şi au tras concluziile, în direct, la Orange Sport. 

”Mi-a plăcut meciul, un meci care s-a jucat la ambele porţi. Prima repriză a Farului. Cred că Farul merita să marcheze în prima repriză, n-au marcat, după au tras şi au suferit puţin. M-a mirat cum a făcut Hagi primul 11. M-a surprins că era Kiki acolo”, a declarat Panduru. 

”Unde a punctat Mutu? A schimbat sistemul, l-a bagat pe Funsho, Onea face faza la gol de pe stânga de unde l-a mutat. Eu pe Alibec îl văd omul meciului, a avut o ocazie foarte mare! Unul dintre cele mai bune jocuri făcute de Farul în deplasare! Kait nu ştiu dacă a făcut un meci prost de când e la Rapid”, a declarat MM Stoica. 

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais – Al. Albu, Kait (Papeau 73), Pănoiu (Funsho Bamgboye 46) - Sefer, Dugandzic, V. Costache (Emmers 32). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • FARUL: Aioani – K. Boli, Larie, Marins (Doukoure 83), Borza (Kiki 46) - Artean, D. Nedelcu, Grameni (Casap 83) - Alibec, L. Munteanu (Sali 77), Ad. Mazilu (Mateus Criciuma 46). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: răzvan onearapid 

viewscnt
Articole similare