Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Păzea, rivale! Oltenii, pregătiţi să răstoarne ierarhiile în play-off: ”Nu doar Dan Petrescu, cred că toţi ne‑au luat frica”

Păzea, rivale! Oltenii, pregătiţi să răstoarne ierarhiile în play-off: ”Nu doar Dan Petrescu, cred că toţi ne‑au luat frica”
Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) a prefaţat duelul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, în prima etapă din play-off după pauza internaţională.

Universitatea Craiova reia campionatul cu o partidă pe teren propriu disputată în compania campioanei CFR Cluj.

Duelul va avea loc diseară, de la ora 21:00, în etapa a doua din play-off, în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe Orangesport.ro.

Păzea, rivale! Oltenii, pregătiţi să facă legea în play-off: ”Nu doar Dan Petrescu, cred că toţi ne‑au luat frica”

În conferinţa de presă dinaintea meciului din Bănie, Andrei Ivan a precizat că are încredere în echipa că poate să scoată un nou rezultat mare în faţa campioanei, la fel ca în ultimul meci direct disputat la Craiova. Atunci, în luna februarie, oltenii s-au impus cu scorul de 2-0.

De asemenea, golgheterul craiovenilor a vorbit laudativ despre antrenorul echipei, Eugen Neagoe, şi a povestit cum i s-a schimbat viaţa în bine de la o vreme încoace.

”Suntem o echipă bună. În primul rând, cred că ne‑am maturizat mult în ultima vreme ca grup şi asta se vede mai ales pe stadionul propriu, unde abordăm cu mai multă încredere şi mai multă răbdare meciurile. 

Ştim ce avem de făcut şi, evident, e mereu un mare plus că suporterii ne împing de obicei de la spate.

Avem şi acest avantaj al ultimului meci care e încă proaspăt în amintire şi pe care l‑am câştigat destul de clar, şi atunci am ştiut ce avem de făcut şi ştim şi acum, suntem foarte încrezători. Nu doar Dan Petrescu, cred că ne‑au luat frica cu toţii (n.r. râde).

Mă simt foarte bine de la venirea lui Mister. Mi‑a dat multă încredere în mine şi m‑a făcut să mă simt mai încrezător şi mai determinat pe teren. 

Familia mea mă ajută şi ea mult. Viaţa mi s‑a schimbat în bine în general de când m‑am căsătorit şi mai ales de când a venit pe lume fetiţa noastră, de care sunt foarte mândru”, a declarat Ivan, înainte de meci.

Afla mai multe despre: andrei ivancraiova 

viewscnt
Articole similare