Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne-am turnat plumb în picioare. Nu mă dau la o parte”. Ce a declarat Bogdan Vintilă, după ce FC Argeş a ajuns la 16 meciuri consecutive fără victorie

”Ne-am turnat plumb în picioare. Nu mă dau la o parte”. Ce a declarat Bogdan Vintilă, după ce FC Argeş a ajuns la 16 meciuri consecutive fără victorie

Superliga

Comentarii

Bogdan Vintilă a tras concluziile, la finalul partidei dintre FC Argeş şi FC Voluntari.

Fostul tehnician al FCSB-ului recunoaşte că, va fi foarte difcil ca piteştenii să se salveze de la retrogradare şi că este conştient de situaţia grea a clubului, care nu a mai câştigat în Superligă din luna octombrie.

”Ne-am turnat plumb în picioare. Nu mă dau la o parte”

”Astăzi ne-am turnat plumb în picioare. Am încercat să marcăm, să reintrăm în joc, dar nu s-a putut. Nu am spus că este uşoară munca la care m-am înhămat. Ştiu că este greu, dar nu mă dau la o parte. Încerc să îi fac să joace ca o echipă, şi merg până la capăt.

Fanii nu au răbdare şi îi înţeleg, dar trebuie să fie alături de noi. Încercăm să facem toate eforturile, să ieşim din această pasă. Dacă jocul nostru va fi mai bun, cu siguranţă suporterii vor fi mai mult timp alături de noi. Îl vom trata ca pe toate jocurile (n.r. partida cu CFR din Cupa României). Vom încerca să punem probleme adversarului.

Trebuie să gestionez foarte bine lotul pe care îl am la dispoziţie”, a declarat Bogdan Vintilă, la sfârşitul meciului.

Pentru FC Argeş urmează meciul din sferturile Cupei României, contra campioanei CFR Cluj, pe 6 aprilie. În Superligă, piteştenii se află pe penultimul loc cu 14 puncte, la patru lungimi distanţă de salvarea directă.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare