Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu este permis. O să discut asta cu ei”. Liviu Ciobotariu a fost supărat pe jucătorii săi, după victoria de la Piteşti. Ce a declarat antrenorul lui FC Voluntari

”Nu este permis. O să discut asta cu ei”. Liviu Ciobotariu a fost supărat pe jucătorii săi, după victoria de la Piteşti. Ce a declarat antrenorul lui FC Voluntari

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a tras concluziile după partida câştigată de ilfoveni, pe terenul lui FC Argeş.

Tehnicianul ilfovenilor a fost nemulţumit de maniera în care elevii săi au ratat din poziţii ideale, la scorul de 2-0. De asemena, fostul component al ”Generaţiei de Aur” este de părere că, pauzele competiţionale au fost mereu de bun augur pentru echipa sa.

”Nu este permis. O să discut asta cu ei”

”Am avut 4-5 situaţii unu la unu cu portarul, plus că am ratat şi un penalty. Dacă FC Argeş marca pe final de joc, puteam avea probleme. Ne bucucrăm pentru cele trei puncte.

Am ratat cu o lejeritate, care nu este permisă pentru nivelul ăsta. O să discut asta cu ei. Avem şase meciuri în care suntem neînvinşi. De fiecare dată când am revenit după întreruperile cauzate de jocurile naţionalei, am câştigat şi am arătat foarte bine.

Am gestionat bine antrenamentele fizice, problemele tactice şi mă bucur că a ieşit aşa”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul partidei.

Pentru FC Voluntari urmează partida de pe teren propriu cu UTA, pe 8 aprilie. Ilfovenii ocupă locul trei în play-out, cu 21 de puncte, la patru lungimi distanţă de prima poziţie de baraj.

Afla mai multe despre: fc voluntariciobotariu 

viewscnt
Articole similare