Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia liderului galeriei Rapidului despre bannerul în care Hagi şi Popescu au fost înjuraţi. Ce spune ”Bocciu”. EXCLUSIV

Reacţia liderului galeriei Rapidului despre bannerul în care Hagi şi Popescu au fost înjuraţi. Ce spune ”Bocciu”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Liviu Georgian Ungurean, alias Bocciu, a vorbit despre bannerul cu injurii la adresa lui Gică Hagi şi Gică Hagi, care a fost afişat la derby-ul Rapid - Farul.

Au trecut trei săptămâni de la Farul Constanţa - Rapid, scor 2-1, meci la care suporterii giuleşteni au fost extrem de nemulţumiţi pentru faptul că n-au primit mai multe bilete.

Fanii Rapidului n-au trecut peste acel incident şi, la meciul de pe Giuleşti, au afişat un banner obscen la adresa lui Gică Hagi şi Gică Popescu.

Ce spune liderul galeriei Rapidului despre bannerul obscen la adresa lui Gică Hagi şi Gică Popescu

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Farul şi Rapid s-au întâlnit la Ovidiu, în sezonul regular.

Atunci, rapidiştii s-au deplasat în număr foarte mare, aproximativ 600, dar şefii Farului le-au transmis că, potrivit regulamentelor, n-au dreptul decât la 200 de bilete.

Până la urmă, suporterii Rapidului au refuzat atunci toţi să intre pe stadion, însă n-au trecut peste acea întâmplare. Dar au căzut în extrema cealaltă.

Sâmbătă seară, Rapid şi Farul s-au întâlnit din nou, dar de această dată în play-off.

La tribuna a doua, mai mulţi fani au afişat un mesaj josnic la adresa lui Gică Hagi şi Gică Popescu: ”M...e, gheorghe, oricare ai fi!”

Contactat de Orange Sport, Liviu Georgian Ungurean - alias Bocciu - liderul galeriei Rapidului, spune că peluza n-a avut nicio legătură cu acest mesaj.

El a fost scris de suporteri din tribuna a doua, loc unde a şi fost de altfel afişat:

”Bannerul respectiv n-a apărut în peluză, ci la tribuna a doua. Nu am făcut noi acel banner, l-au făcut băieţii de la tribuna a doua”, a spus Liviu Georgian Ungurean pentru Orange Sport.

Sursa foto: ProSport.ro.

Mesaje şi în peluza Rapidului după incidentul cu biletele

Incidentul cu biletele de pe stadionul Farului n-a trecut însă neobservat nici în peluză.

Însă mesajele n-au fost obscene. În plus, ele au fost adresate rivalilor din peluza Farului Constanţa:

”Bună seara, lume bună / Este bine în tribună?”

”Învăţaţi să respectaţi/ Nu mai fiţi ţărani spurcaţi”

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare