Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo Deaconu, mesaj categoric pentru echipa naţională, după golul fabulos de trei puncte marcat: ”Am plecat ca din puşcă în preliminarii” | VIDEO

Ronaldo Deaconu, mesaj categoric pentru echipa naţională, după golul fabulos de trei puncte marcat: ”Am plecat ca din puşcă în preliminarii” | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Ronaldo Deaconu (25 de ani) a reacţionat după golul absolut fabulos marcat în campionatul Poloniei şi, aşa cum era evident în contextul ultimelor zile, a vorbit şi despre echipa naţională.

Ronaldo Deaconu a marcat golul victoriei celor de la Korona Kielce, în meciul disputat pe teren propriu cu Miedz Legnica, în campionatul primei ligi poloneze, Ekstraklasa.

A fost un succes la limită, scor 1-0, asigurat de mijlocaşul român, în minutul 12, cu un şut de senzaţie, din afara careului, amintind de execuţiile de odinioară ale lui Cristiano Ronaldo.

Reacţia lui Ronaldo Deaconu, după golul fabulos de trei puncte marcat | VIDEO

La o zi după ce a fost erou pentru echipa la care este legitimat din vara trecută, Ronaldo Deaconu a vorbit despre perioada petrecută în Polonia şi cum este apreciat de fanii echipei.

De asemenea, acesta a abordat şi subiectul legat de echipa naţională, mai ales în contextul în care nu a fost inclus nici măcar pe lista preliminară a stranierilor la pentru primele meciuri din preliminariile CE 2024.

Totuşi, mijlocaşul ofensiv speră să ajungă într-o bună zi să îmbrace tricoul echipei naţionale

"Tot oraşul m-a felicitat! Aici toată lumea trăieşte pentru fotbal, chiar dacă echipa de handbal masculin joacă an de an în grupele Champions League.

Chiar te simţi apreciat, te opreşte lumea pe stradă pentru poze, vin cu bannere la tine. Te simţi fotbalist şi respectat.

În Polonia e o altă mentalitate, aşa cum era generaţia mea când eram copii şi priveam cu respect jucătorii importanţi şi de la echipa naţională.

Naţionala este visul meu şi clar pe viitor îmi doresc să fiu convocat. Este onoarea supremă a unui fotbalist să îşi reprezinte ţara.

Dar nu vreau să vorbesc prea mult despre asta şi mă concentrez pe ce am eu de făcut. Sunt un suporter înfocat al naţionalei şi am plecat ca din puşcă în preliminarii. E un cumul de lucruri pozitive.

Eu vreau doar să îmi fac treaba foarte bine aici şi să continui să fiu decisiv şi vom vedea ce este pe viitor. Sper să reuşim să ne salvăm de la retrogradare şi din vară voi vedea ce voi face", a declarat Deaconu, conform Fanatik

În clasamentul din Polonia, Korona se află pe locul 13, cu 30 de puncte, victoria obţinută în faţa ultimei clasate scoţând-o pentru moment din zona retrogradării.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconustranieri 

viewscnt
Articole similare