Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Charalambous când a fost întrebat dacă a auzit de Florin Talpan. Mihai Stoica: ”A început să plângă într-o emisiune”

Cum a reacţionat Charalambous când a fost întrebat dacă a auzit de Florin Talpan. Mihai Stoica: ”A început să plângă într-o emisiune”

Superliga

Comentarii

Elias Charalambous a fost prezentat oficial, ca antrenor principal al FCSB-ului.

La prezentarea cipriotului a asistat şi managerul general al echipei bucureştene, Mihai Stoica. În cadrul conferinţei de presă, jurnaliştii l-au întrbeat pe fostul fotbalist al lui FC Vaslui, dacă a auzit de Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei. Charalambous a părut că ştie despre cine este vorba, iar Mihai Stoica a încercat să îl lămurească,

”A început să plângă într-o emisiune. Este supărat pe toată lumea”

”Este o glumă. E vorba de situaţia cu Ministerul Apărării. El (n.r. - Florin Talpan) e supărat pe toată lumea. A început să plângă într-o emisiune”, i-a spus Mihai Stoica lui Charalambous.
 
”Este o primă victorie (n.r. decizia ÎCCJ legată de palmaresul Stelei), iar victoriile aduc victorii”, a adăugat Stoica.

VIDEO cu conferinţa de presă

 

 
FCSB se va deplasa pe terenul lui Sepsi, pe 3 aprilie, de la 20:30, în a doua etapă din play-off-ul Superligii. Partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1.
 
 

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare