Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo Deaconu, criticat după ce s-a autopropus la naţională: ”Ai un semisezon bun. Nu poţi să faci aşa ceva” | EXCLUSIV

Ronaldo Deaconu, criticat după ce s-a autopropus la naţională: ”Ai un semisezon bun. Nu poţi să faci aşa ceva” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Ronaldo Deaconu s-a autopropus la echipa naţională a României, nemulţumit de faptul că este ignorat de selecţionerul Edi Iordănescu.

  • În acest moment, Ronaldo Deaconu este legitimat la formaţia poloneză Korona Kielce, locul 16 (din 18) din prima ligă a Poloniei.
  • 400.000 de euro este cota lui Ronaldo Deaconu, conform transfermarkt.de.

Ronaldo Deaconu, ”pus la punct” de Mihai Stoica: ”Nu se poate! Nu poţi să faci aşa ceva”

Ronaldo Deaconu (25 de ani) este om de bază la Korona Kielce, o formaţie care se luptă pentru salvarea de la retrogradare în Polonia, însă mijlocaşul şi-ar fi dorit mai multă atenţie din partea selecţionerului României Edi Iordănescu.

  • Ronaldo Deaconu nu a făcut parte nici măcar din lista preliminară a stranierilor.

În acest sezon, fostul jucător de la Gaz Metan Mediaş a bifat 19 meciuri pentru Korona Kielce, în care a reuşit să marcheze un gol şi să ofere două pase decisive.

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, este de părere că Ronaldo Deaconu nu are niciun argument să se ceară la echipa naţională, iar această situaţie, cu jucători care se autopropun la echipa naţională a început să devină penibilă.

”Asta mi se pare că am dus în derizoriu....Ceva înfiorător. E vin jurnalistului că îl sună să-l întrebe aşa ceva. Nu e normal. Nu ai existat ani de zile? Ai un semisezon bun...Nu poţi să faci aşa ceva! (Moderator: Poţi. E libertate de exprimare) Da, ştiu, ştiu, ok”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicakorona kielceronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare