Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce nu sunt spectatori?". Iulian Miu ştie de ce tribunele sunt goale în Ghencea la meciurile de acasă ale Stelei Bucureşti | EXCLUSIV

"De ce nu sunt spectatori?". Iulian Miu ştie de ce tribunele sunt goale în Ghencea la meciurile de acasă ale Stelei Bucureşti | EXCLUSIVgalerie foto

Steaua

Comentarii

Oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, a comentat asistenţa redusă de la meciurile "militarilor" de acasă şi a găsit principala cauză a imaginilor triste din Ghencea.

"De ce nu sunt spectatori?". Iulian Miu răspunde! Steaua Bucureşti joacă acasă cu un număr mic de spectatori meci de meci

Victoria lui Dinamo cu Unirea Dej a strâns clasamentul Ligii 2, în play-off. "Câinii" au strâns 35 de puncte, iar primele două locuri, direct promovabile, sunt ocupate de Poli Iaşi, cu 44 de puncte, şi Steaua Bucureşti, cu 43 de puncte. 

În ciuda poziţiei din clasament, steliştii nu văd perspective şi nu vin la stadion. Acest aspect e susţinut de oficialul CSA, Iulian Miu, care a încercat să găsească o explicaţie a numărului mic de fani pe arena din Ghencea. 

"De ce nu sunt (n.r. - mai mulţi spectatori)? Nu avem drept de promovare. Dacă se va rezolva problema cu promovarea, se va schimba atunci percepţia oamenilor de rând, care cred că vor să vină să vadă cum această echipă promovează", a declarat Iulian Miu la Orange Sport. 

"La meciul cu Dinamo (n.r. - pe 17 aprilie, pe Stadionul Steaua) sper ca stadionul să fie umplut în proporţie de 70%, să nu fie doar stelişti, ci şi dinamovişti", a mai spus Iulian Miu. 

Foto: Stadionul Steaua, la CSA Steaua Bucureşti - Minaur Baia Mare, în Liga 2, pe 5 martie 2023

Daniel Opriţa, despre prezenţa redusă a fanilor stelişti în Ghencea

"Poate băieţii ăştia, fotbaliştii, vor şi ei să simtă că joacă la Steaua. A venit Dejul şi se auzea pe stadion 'Dejul, Dejul!'. E o frustrare şi pentru noi. Mă uitam de pe bancă şi întrebam pentru ce jucăm.

Să vezi stadionul gol... suntem stelişti, ştim că suntem în Liga 2, dar credeam că vom promova în Liga 2 şi vom juca cu 7.000-8.000 de spectatori. La Tribuna 0 sunt biletele pe care le primim noi de la club şi le dăm apropiaţilor. Văd aceleaşi feţe şi când e frig, şi când e cald.

Eu înţeleg, galeria nu poate să vină acum, ei oricum au venit şi în deplasare lângă noi mereu. Au rămas doar ei cu noi. Restul, cei care se bat cu pumnul în piept, e stadionul gol. M-am săturat şi eu de întrebarea asta cu stadionul gol, găsesc scuze, zic că sunt plecaţi la mare, că sunt plecaţi la munte", spunea Daniel Opriţa, la Naţiunea Stelistă, la începutul lunii martie. 

 

Afla mai multe despre: stadion steauaiulian miuspectatori stadion steaua 

viewscnt
Articole similare