Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, un antrenor fericit. Prima reacţie după victoria lui Dinamo cu 3-0 la Unirea Dej: ”Am fost echipa mai bună”

Ovidiu Burcă, un antrenor fericit. Prima reacţie după victoria lui Dinamo cu 3-0 la Unirea Dej: ”Am fost echipa mai bună”
Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a învins duminică, în deplasare, scor 3-0, fomaţia Unirea Dej, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 2.

Ovidiu Burcă, un antrenor fericit. Prima reacţie după victoria lui Dinamo cu 3-0 la Unirea Dej: ”Am fost echipe mai bună”

Bucureştenii s-au impus prin golurile marcate de doi jucători spanioli. Gorka Larrucea a deschis scorul în minutul 27, iar după numai trei minute Daniel Iglesias l-a majorat, din pasa lui Roşu. În minutul 77, acelaşi Daniel Iglesias a închis tabela la 3-0, cu un şut din afara careului.

Ovidiu Burcă a vorbit despre victoria echipei sale. 

”A fost clar că am fost echipa mai bună, s-a văzut pe teren. În play-off, toate meciurile sunt tari, sunt echipe care au demonstrat că sunt cele mai bune. Toate meciurile sunt foarte tari, întâlnim echipe foarte bine organizate. Noi suntem tineri care încearcă să se realizeze.

Nu pot să spun că este un meci crucial cu Oţelul, dar, da, este o echipă care ne-a bătut în prima parte a campionatului, care are un antrenor important, care a transferat jucători cu experienţă. Trebuie să ne recuperăm repede şi să ajungem la turaţie maximă la meciul cu Galaţiul.

N-aş vrea să ne gândim la meciul cu Steaua, o luăm meci cu meci. Noi încercăm să avem aceeaşi atitudine indiferent de adversar, dar, da, cu CSA Steaua e o rivalitate istorică”, a spus Ovidiu Burcă.

Dinamo a urcat în clasament până pe 4, cu 35 de puncte, în timp ce Unirea Dej ocupă locul 6, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamo 

viewscnt
Articole similare