Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aici e marea problemă a FCSB”! Motivul pentru care vicecampioana are şanse mari de a rata al optulea titlu la rând: ”Trebuie să regleze” | EXCLUSIV

”Aici e marea problemă a FCSB”! Motivul pentru care vicecampioana are şanse mari de a rata al optulea titlu la rând: ”Trebuie să regleze” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de FCSB împotriva lui Sepsi, Constantin Zotta şi Viorel Moldovan au vorbit despre ”marea problemă” a vicecampioanei, dezvăluind motivul pentru care aceasta are şanse mari de a rata un al optulea titlu la rând.

FCSB a reuşit să obţină o victorie de zile mari în a doua etapă a play-off-ului, scor 2-1, împotriva lui Sepsi, care i-a readus pe roş-albaştri la doar trei puncte de liderul Farul.

Însă, în ciuda rezultatului pozitiv obţinut, jocul vicecampioanei a lăsat de dorit, în contextul în care gazdele au dominat în mare parte partida de la Sfântu Gheorghe.

VAR-ul şi lipsa de inspiraţie a fotbaliştilor covăsneni sunt singurele motive pentru care FCSB a scăpat cu toate punctele de pe stadionul lui Sepsi, iar acest lucru este evidenţiat şi de experţi.

”Aici e marea problemă a FCSB”

În direct la Orange Sport, Constantin Zotta a notat că ”marea problemă” a FCSB este compartimentul median al echipei, care se bazează prea mult, din punct de vedere defensiv, pe Adrian Şut.

FCSB câştigă, ia trei puncte, însă cred că are o mare problemă. Unu, Edjouma, la mijlocul terenului, face un meci slab, Şut iese accidentat şi se pare că e accidentat destul de grav şi Olaru, din nou, face un meci slab.

Cred că aici e marea problemă a FCSB-ului acum”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Viorel Moldovan a dezvoltat mai mult ”marea problemă” a vicecampioanei şi a notat că adversarii pot profita de faptul că Darius Olaru şi Malcom Edjouma nu îi oferă destul ajutor lui Şut.

Motivul pentru care vicecampioana are şanse mari de a rata al optulea titlu la rând

FCSB trebuie să îşi regleze problemele astea în zona media. Astăzi am văzut.... practic, era doar Şut 'santinela' din faţa apărării, dar nu putea să acopere tot acel spaţiu oferit adversarilor.

Tot timpul au găsit pasa de penetrare, între linii, şi au găsit om acolo jucătorii de la Sepsi. Automat, când s-au întors cu faţa spre poarta adversă, au creat pericol.

Plus în axul central, de multe ori blocul funcţional, blocul de echipă, este lungit de către fundaşii centrali. Practic, lungesc echipa, nu comprimă spaţiile şi automat sunt aceste situaţii între linii pentru adversari, unde au pasat şi astăzi foarte uşor”, a adăugat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare