Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Superligă. A refuzat Petrolul, dar un alt club de mare tradiţie l-a ofertat pe Dumitru Dragomir: "Are mult de suferit"

ŞOC în Superligă. A refuzat Petrolul, dar un alt club de mare tradiţie l-a ofertat pe Dumitru Dragomir: "Are mult de suferit"

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a fost foarte aproape de o revenire în fotbalul românesc. Fostul şef al LPF a negociat, la finalul anului trecut, cu Petrolul, iar după ce i-a refuzat pe ploieşteni, Dumitru Dragomir a fost ofertat de alte patru echipe din Superligă.

Luna trecută, Petrolul a intrat într-o nouă eră. Ploieştenii au fost preluaţi de Marian Copilu, conducătorul de club care a scris istorie alături de CFR Cluj în fotbalul românesc, însă reprezentanţii clubului prahovean au încercat o altă mutare spectaculoasă, la finalul anului trecut.

Până să bată palma cu Marian Copilu, oficialii Petrolului au negociat intens cu Dumitru Dragomir. Fostul şef al LPF a şi recunoscut că a fost aproape de a accepta oferta şi de a reveni în fotbalul românesc, însă, în cele din urmă, a luat decizia de a sta departe de sport.

Deşi i-a refuzat pe ploieşteni, Dumitru Dragomir a fost ofertat, ulterior, de alte patru cluburi din Superligă.

"Fotbalul are mult de suferit, eu am refuzat Petrolul, nici nu voiam să vorbesc despre acest subiect, dar s-a aflat în presă. Apoi, am avut alte patru echipe din Superligă care m-au ofertat şi am refuzat, n-am vrut să mai revin în fotbal" , a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

În trecut, Dumitru Dragomir a fost preşedintele unor cluburi precum Chimia Râmnicu Vâlcea, Olt Scorniceşti, FCM Braşov, Victoria Bucureşti şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: dragomir 

viewscnt
Articole similare