Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie clară şi calificare în turul secund la Charleston pentru Irina Begu. Românca a revenit spectaculos în meciul cu Dalma Galfi

Victorie clară şi calificare în turul secund la Charleston pentru Irina Begu. Românca a revenit spectaculos în meciul cu Dalma Galfi

Tenis

Comentarii

Irina Begu s-a calificat în runda a doua a turneului WTA 500 de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 780.637 dolari, luni, după ce a trecut de maghiara Dalma Galfi, cu 6-1, 7-5.

Begu (32 ani, 37 WTA) a avut nevoie de o oră şi 38 de minute pentru a obţine victoria.

Românca a dominat primul set şi s-a impus fără probleme, cu 6-1. În actul secund, Begu a început bine, a avut 2-0 şi trei mingi pentru a face 3-0, dar Galfi (24 ani, 87 WTA) a prins curaj, a revenit şi a câştigat cinci game-uri consecutive (5-2).

Begu a salvat o minge de set (la 5-2) şi a completat un ''comeback'' spectaculos, cu cinci game-uri la rând şi ea, obţinând victoria cu 7-5. Galfi a câştigat doar două puncte în ultimele trei game-uri ale meciului.

Begu şi-a asigurat un cec de 5.120 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în turul secund o va întâlni pe învingătoarea dintre americanca Sofia Kenin şi belarusa Aleksandra Sasnovici.

În calificări, românca Gabriela Lee a fost învinsă de Kayla Day (SUA) cu 6-2, 7-6 (7-5).

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare