Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, ofertat să revină în fotbal, în Superligă: "Mi-e frică să nu dau colţu', ştii?". Ce club l-a vrut | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, ofertat să revină în fotbal, în Superligă: "Mi-e frică să nu dau colţu', ştii?". Ce club l-a vrut | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a primit o ofertă de a reveni în fotbalul românesc. "Corleone" a dezvăluit, într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, numele echipei care l-a vrut în conducere.

Petrolul l-a căutat pe Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, şi acesta "era gata" să accepte oferta de la "Lupii galbeni". În cele din urmă, însă, a refuzat să semneze cu echipa de pe "Ilie Oană" şi a spus că motivul e reprezentat de vârsta pe care o are.

Dumitru Dragomir, ofertat să revină în fotbal, în Superligă: "Mi-e frică să nu dau colţu', ştii?". Ce club l-a vrut | EXCLUSIV

Petrolul l-a căutat pe Dumitru Dragomir pentru a-i oferi un post de preşedinte, după plecarea lui Costel Lazăr din conducerea "Lupilor galbeni". "Corleone" a dezvăluit că a fost la un pas să accepte şi să revină în fotbal, în Superligă, dar în cele din urmă a refuzat.

Motivul? Dragomir nu a vrut să accepte oferta de la Petrolul din cauza vârstei înaintate şi a presiunii pe care o presupune postul de la club. "Oracolul" Mitică Dragomir a spus, pentru Orange Sport, că îi teamă pentru viaţa sa, având în vedere vârsta şi faptul că "la Petrolul nu e uşor cu galeria".

"(n.r. - Ultima ofertă primită) Acum două săptămâni, de la Petrolul. (n.r. - De ce aţi refuzat-o?) Era gata să.... Petrolul este o echipă cu suporteri buni, cu stadion, cu un primar care deocamdată nu e în relaţii bune cu cei de la Petrolul, dar i-a ajutat cu stafdionul, le-a pus taxe mici. Cu o echipă bunicică, cu un consiliu de administraţie făcut din foştii fotbalişti, oameni serioşi toţi, în vârstă, unii dintre ei, cum e Mircea Dridea, dar oameni serioşi.

O conducere administrativă destul de bunicică, dacă au putut să ţină pe linia de plutire Petrolul. Datorii nu au multe. Până în două milioane (n.r. - de euro) . E un mizilic pentru o echipă de prima ligă, dar într-o discuţie cu familia mea, eram gata, gata să mă duc. Am zis că dacă sunt sănătos acum, am 77 de ani, mă duc într-un vulcan, pentru că la Petrolul nu e uşor cu galeria.

Dacă mă duc eu nu pot să mă fac de râs, iau echipa de locul 7 trebuie să o duc pe doi, trei. Pot s-o duc acum pe locul doi -treri. Am analizat lotul, ce putem să luăm? Întâi mi-am făcut calcule. Mai băgăm un milion în jucători. Nu era mult pentru a ţine o echipă de prima ligă, dar vârsta m-a oprit. Mi-e frică să nu cedez. Am o vârstă şi mi-e frică. âCând o iau razna şi obosesc prea mult să nu dau colţul, ştii? Atunci am zis să stau în banca mea. Îmi mai trebuie vâltoare la 77 de ani?

La construcţiile mele, mă mai enervez şi acolo. Aici ai o mândrie, când vezi că pe fiecare zi înfloreşte câte ceva. Acolo e un război total. Într-o duminică câştigi, în altă pierzi... Este... Eu am fost toată viaţa nemulţumit de mine şi trebuie să pompezi în rezultate în permanenţă, multă energie şi am zis 'hai să mai amân'... Dacă nu era şi situaţia asta economică a acestei ţări acum, nu prea s-au vândut nici apartament, încep altele patru acolo. e nevoie la început să fiu eu minut de minut până seara. Dau drumul la încă 350 de apartamente, în patru locuri, zona exclusivistă, pe malul lacului", a spus Dumitru Dragomir, la Orange Sport.

În trecut, Dumitru Dragomir a fost preşedinte la cluburi precum Chimia Râmnicu Vâlcea, Olt Scorniceşti, FCM Braşov, Victoria Bucureşti şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir oferta petrolulpetrolul oferta dumitru dragomirdumitru dragomir fotbal oferta superligapetrolul oferta dumitru dragomir superliga 

viewscnt
Articole similare