Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii incredibile din negocierile lui Gigi Becali cu antrenorii FCSB-ului. Ce le-a transmis în privat

EXCLUSIV | Detalii incredibile din negocierile lui Gigi Becali cu antrenorii FCSB-ului. Ce le-a transmis în privat

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă dezvăluie o condiţie pe care o pune Gigi Becali atunci când numeşte un antrenor.

Victor Piţurcă l-a avut în două mandate pe Gigi Becali patron, octombrie 2002 - iunie 2004 şi iunie-august 2010.

Cei doi au fost şi foarte buni prieteni, însă în ultimii ani au avut mai multe schimburi de replici tăioase.

Ce le spune Gigi Becali antrenorilor pe care îi numeşte la FCSB

Victor Piţurcă se cunoaşte de foarte mulţi ani cu Gigi Becali. De asemenea, au mulţi prieteni comuni. De altfel, ei doi au avut perioade în care s-au împăcat foarte bine.

În ultimii ani, Victor Piţurcă a devenit însă un contestatar tot mai vehement al lui Gigi Becali şi al metodelor pe care acesta le aplică la FCSB.

În plus, fostul selecţioner este şi un mare susţinător al Stelei, care se află în conflict direct cu FCSB, după procesele pentru marcă şi palmares.

Din postura unui om care-l cunoaşte foarte bine pe Gigi Becali, Victor Piţurcă a dezvăluit şi prima condiţie pe care patronul FCSB o pune atunci când numeşte un nou antrenor: să facă el schimbările:

”Le spune antrenorilor din prima: ”te aduc, îţi dau 10-20 de mii (n.r. de euro) salariu... Dă telefon la o persoană, asta se întâmplă de ani de zile.

Stă el la tv şi se uită, şi dacă i se pare ceva, schimbare... repede”, a spus Victor Piţurcă într-un interviu pentru Orange Sport.

Acum, fostul selecţioner susţine că lucrurile nu sunt foarte schimbate odată cu numirea lui Mihai Pintilii, deoarece el oricum făcea parte din staff:

”Pintilii este de câţiva ani la FCSB. E în postura asta. El e la fel ca şi înainte. Deci nu... că spun ei că e antrenor principal, că spun, nu are nicio legatură”, a mai spus Piţurcă pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare