Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu, entuziasmat de primul transfer făcut de Farul: ”Un jucător care îmi place foarte mult”. Pe cine a adus

EXCLUSIV | Gică Popescu, entuziasmat de primul transfer făcut de Farul: ”Un jucător care îmi place foarte mult”. Pe cine a adus

Farul Constanța

Comentarii

Gică Popescu a anunţat că Farul a reuşit primul transfer din această iarnă.

Pentru prima dată în istoria sa, Farul Constanţa a reuşit să iasă campioană de iarnă. Cu Gică Hagi pe bancă, ”alb-albaştrii” au avut până acum un parcurs excelent.

În această iarnă, Gică Hagi şi Gică Popescu - preşedintele clubului - încearcă să întărească şi mai mult lotul, astfel încât să ţină pasul şi a doua parte a sezonului.

Primul transfer făcut de Farul Constanţa. Gică Popescu: ”Acum l-am convins pe Gică să-l aducă”

În această iarnă, Farul a anunţat despărţirea de trei jucători care au avut evoluţii sub aşteptări: Robert Ion, Ayrton Mboko şi Robert Moldoveanu.

Însă constănţenii lucrează intens şi la aducerea de jucători. Gică Popescu a anunţat în exclusivitate pentru Orange Sport că Farul a reuşit deja un prim transfer.

Este vorba despre un atacant despre care Gică Popescu spune că l-a dorit şi în trecut, care îi place foarte mult şi pe care Gică Hagi s-a hotărât în sfârşit să-l transfere.

”Deja am semnat cu un jucător. Nu vi-l pot spune, pentru că este în vacanţă. Un jucător care mie îmi place foarte mult şi mi-a plăcut întotdeauna, şi am încercat să-l conving pe Gică de-a lungul timpului să-l aducă. Acum l-am convins, s-a convins el.

(n.r. pe ce poziţie joacă) Atacant şi mă bucur mult că am reuşit să-l aducem. Intentionăm să aducem şi alţi jucători, ai nevoie de un lot lărgit pentru a putea ţine pasul cu echipele de top.

CFR are un lot, are 20 de jucători de valori apropiate şi Dan poate să facă oricând două echipe egale din punct de vedere valoric”, a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport.

Jucătorul transferat de Farul Constanţa este brazilianul Mateus Barbosa, pe care Gică Hagi l-a adus de la FC Botoşani. În vârstă de 23 de ani, acesta este atacant dreapta, dar poate juca şi pe partea stângă.

În acest sezon, Barbosa a adunat 15 prezenţe, timp în care a reuşit două assist-uri. Pe transfermarkt.com este cotat la 250.000 de euro. 

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare