Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a săturat! Primul jucător de la FCSB pe care îl dă afară după victoria cu Sepsi: ”În viaţa lui nu mai calcă pe iarbă”

Becali s-a săturat! Primul jucător de la FCSB pe care îl dă afară după victoria cu Sepsi: ”În viaţa lui nu mai calcă pe iarbă”

FCSB

Comentarii

În dimineaţa din urma victoriei cu Sepsi, Gigi Becali a organizat o conferinţă de presă la palatul său din aleea Alexandru. Patronul de la FCSB a oferit o serie de declaraţii, dezvăluind, printre altele, că l-a trecut pe lista neagră pe unul dintre jucătorii săi.

După paşii greşiţi făcuţi de principalele contracandidate la titlu, Farul Constanţa şi CFR Cluj, în a doua etapă a play-off-ului, împotriva Rapidului, respectiv Universităţii Craiova, FCSB a primit şansa de a profita şi a pune presiune pe primele două clasate.

Vicecampioana o înfrunta, luni, pe cea mai slab cotată echipă din grupa pentru campionat, Sepsi, şi a reuşit să se impună la Sfântu Gheorghe, scor 2-1, în ciuda faptului că gazdele au avut şansele mai mari.

”În viaţa lui nu mai calcă pe iarbă”

Victoria obţinută împotriva formaţiei pregătite de Cristiano Bergodi i-a readus pe roş-albaştri la trei puncte de liderul Farul şi la doar unul de rivala CFR, pe care o înfruntă în următoarea rundă.

Deşi echipa sa a reuşit să plece de la Sfântu Gheorghe cu toate punctele, Gigi Becali nu s-a putut declara mulţumit decât de rezultat în urma meciului, nu şi de joc.

Latifundiarul a recunoscut că, dacă FCSB continuă să joace astfel, nu va avea şanse de a câştiga campionatul şi a dezvăluit numele jucătorului pe care plănuieşte să îl dea afară, din pricina prestaţiei de la Sfântu Gheorghe.

Trimis pe teren în minutul 82, în locul lui Florinel Coman, pentru a ajuta să se ţină de avantaj, Vali Creţu (34 de ani) nu s-a ridicat la aşteptările patronului.

Primul jucător de la FCSB pe care îl dă afară Becali după victoria cu Sepsi

Fundaşul lateral mai are contract doar până în vară, iar Gigi Becali susţine că acesta ”nu va mai călca pe iarbă în viaţa lui” în tricoul FCSB.

În plus, patronul vicecampioani a mai punctat, din nou, că transferul definitiv al lui Deian Sorescu depinde de câştigarea Superligii.

Vali Creţu? Ce a făcut el aseară... în viaţa lui nu mai calcă pe iarbă. În viaţa lui nu mai intră! A făcut prostii aseară, mi-a dat emoţii.

Pe Sorescu îl cumpărăm dacă luăm campionatul şi cred că o să-l luăm. Eu când vă spun lucrurile astea, spun ca să audă şi ei”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: vali creţu 

viewscnt
Articole similare