Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două transferuri puse la cale de FCSB. Gigi Becali a dezvăluit pe ce posturi doreşte întăriri: ”Dacă alţii nu văd, e treaba lor”

Cele două transferuri puse la cale de FCSB. Gigi Becali a dezvăluit pe ce posturi doreşte întăriri: ”Dacă alţii nu văd, e treaba lor”

FCSB

Comentarii

În dimineaţa din urma victoriei cu Sepsi, Gigi Becali a organizat o conferinţă de presă la palatul său din aleea Alexandru. Patronul de la FCSB a oferit o serie de declaraţii, vorbind, printre altele, şi despre posturile pe care consideră că are nevoie de întăriri.

După ce Farul Constanţa şi CFR Cluj au remizat cu Rapid, respectiv Universitatea Craiova, FCSB a avut şansa de a profita de paşii greşiţi a contracandidatelor la titlu, la meciul cu Sepsi.

O victorie a vicecampioanei ar fi readus-o la trei puncte de lider, iar roş-albaştrii au reuşit să se impună, chiar dacă au făcut-o mai chinuit, scor 2-1, la Sfântu Gheorghe.

”Acestei echipe îi lipseşte un fundaş central”

Un autogol al lui Risto Radunovic, în minutul şase, a fost întors până în minutul 19 de reuşitele lui Andrea Compagno şi Florinel Coman, iar tabela nu s-a mai schimbat până la final.

Victoria a fost una norocoasă pentru FCSB, iar Gigi Becali este conştient de acest lucru, punctând că echipa nu a jucat bine pentru că ”dirijorul” său, Adrian Şut, nu a avut parte de cel mai bun meci.

În plus, patronul FCSB a dezvăluit că este de părere că echipa sa are nevoie de întăriri atât în centrul apărrii, cât şi în faţa liniei defensive, mai ales că Şut a suferit o accidentare dură.

Cele două transferuri puse la cale de FCSB

FCSB-ului nu-i lipseşte aproape nimic. Cred că acestei echipe îi lipseşte un fundaş central, dar cam atât. Probabil avem nevoie şi de un jucător coordonator, în acest meci, nu a fost Şut în apele lui.

Iar dacă lui nu i-a ieşit jocul, noi nu am avut un dirijor. Pentru mine, Şut e dirijor, el dirijează echipa. Dacă alţii nu văd, e treaba lor, mie îmi place de Şut”, a declarat Gigi Becali.

Partida cu Sepsi a fost şi prima pentrul Elias Charalambous pe banca tehnică a vicecampioanei României, cipriotul reuşind să debuteze cu victorie, spre mulţumirea patronului.

Fanii anticipau momentul când noul antrenor va debuta, pentru a vedea dacă ”filozofia” clubului a rămas aceeaşi, iar schimbările făcute la pauză dau de înţeles că nimic nu s-a schimbat, aşa cum sugera MM Stoica.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare